DGS Group neemt Canter Vleeswarenfabriek over

23 september 2014

Dutch Grill Specialties (DGS-Group) neemt Canter Vleeswarenfabriek over. De transactie zal in de komende weken plaatsvinden na definitieve afronding van de overnamefinanciering.

De DGS Group produceert ambachtelijke vleeswaren, -gehaktballen en verse rookworsten. Het bedrijf heeft inmiddels vier gespecialiseerde productiebedrijven waar op een traditionele wijze hoogwaardige vleeswaren gemaakt worden voor de retailmarkt, de out-of-homemarkt en (airline)-cateraars.

Amsterdammertje

De Canter Vleeswarenfabriek is een familiebedrijf en actief in premium runder-, kalfs- en lamsvleeswaren en heeft landelijke bekendheid met het “Amsterdammertje’, de enige echte Amsterdamse Ossenworst. Naast Canter Vleeswarenfabriek behoren ook de vijf premium slagerijen 'Hergo, de slager met een koksmuts' tot het Amsterdamse bedrijf. Canter en Hergo vormen samen een unieke combinatie van productie- en retailbedrijf, waarbij de slagerijen de schakel tussen de fabriek en consumenten vormen en tevens dienen als pilotstores.

Ralph de Vries zal als mede eigenaar van Canter Vleeswarenfabriek toetreden tot de hoofddirectie van de DGS Group (samen met Nick Visser en Wilbert Wolfs). De directie (tevens ook aandeelhouders van de DGS Group) zal naast Nick Visser, Wilbert Wolfs en Ralph de Vries bestaan uit Joost Wolfs, Koen Smits en Leander Ruis. (bron DSG Group)

Altijd op de hoogte blijven?