Group of Butchers winnaar Industributie-diner

15 januari 2015

Group of Butchers is op het Industributie-diner in het Okura-hotel in Amsterdam voor de derde keer op rij uitgeroepen tot winnaar in de categorie Vlees, vis, vleeswaren, salades en maaltijden. Daarnaast werd het bedrijf uitgeroepen tot overall winnaar private label. Directieleden Ralph de Vries en Koen Smits namen de prijs in ontvangst.

Onderscheiding

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse foodretail en supermarkten aan de beste fabrikanten en is gebaseerd op onderzoek door handel en industrie. EFMI Business School en Symphony IRI voeren het onderzoek uit en beoordeelden ruim 90 bedrijven op account managing, trade marketing en supply chain management. Er zijn prijzen in drie assortimentsgroepen en een overall private label winnaar.

Herpositionering

Group of Butchers zijn een groep slagers bij elkaar. Ze werken met vlees, maar maken niet zomaar vleeswaren. Samen creëren zij concepten met vlees en voegen daarmee iets van hunzelf toe aan dat wat ze maken. Het bedrijf is 2015 ingegaan met een volledige herpositionering. "De prijs is een waardering voor het hele back office team", aldus Koen Smits en Ralph de Vries. "Ons team staat dag en nacht klaar om de mooiste producten te maken en het is mooi om dan de waardering van klanten te krijgen."

  •  
  •  

Altijd op de hoogte blijven?