Apparatuur

Uit dit dossier
De pH-waarde van vlees en vleesproducten

De pH-waarde van vlees en vleesproducten

Meten is weten! En dat geldt ook bij het verwerken van vlees. Belangrijkste parameters daarbij zijn de temperatuur waarbij het vlees verwerkt wordt, de zuurtegraad (pH) van de grondstoffen, alsmede de wateractiviteit van de gezouten/gedroogde eindproducten.

FAK Software: digitale ruggengraat voor ondernemers

FAK Software: digitale ruggengraat voor ondernemers

Hoe behoud je je authentieke ambacht in deze snelle, digitale samenleving? Ontwikkelaar Armando Kwekkeboom creëert met FAK Software een connectie tussen twee werelden.

Espera weeg- en etiketteermachine onderscheiden

Espera weeg- en etiketteermachine onderscheiden

De Espera NOVA ES-R weeg- en uitprijsmachine is dit jaar onderscheiden met de Meat Technology Award in de categorie Digitalisering en Automatisering. Dat gebeurde tijdens de IFFA-beurs in Frankfurt

Voorkom met goed onderhoud uitval koelinstallatie

Voorkom met goed onderhoud uitval koelinstallatie

Goed onderhoud van een koelinstallatie is noodzakelijk laat NVKL weten in een persbericht. Niet alleen voorkomt het dat koudemiddel uit een koelinstallatie ontsnapt. Ook zorgt goed onderhoud ervoor dat het maximale uit jouw installatie wordt gehaald en de producten gekoeld blijven.

Hygiënecode online brengt nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Hygiënecode online brengt nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Op de nieuwe thermometer van Hygiënecode Online kan een foodspecialist zowel de temperatuur aflezen als deze koppelen aan de al bestaande systemen van Hygiënecode Online.