Blogs
Elke dag verbeteren

Elke dag verbeteren

Niet alleen onze studenten doen elke dag nieuwe kennis op. Ook onze opleidingen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zo blijven we bij de tijd en kunnen we aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen en vragen uit het bedrijfsleven. Sinds dit jaar krijgen mbo-instellingen meer ruimte om te bepalen hoe zij hun kwaliteit kunnen verbeteren.

De VAS is voorbij

De VAS is voorbij

De VAS is weer achter de rug. Als je het mij vraagt, een goede beurs, met prima vakwedstrijden en uitstekende winnaars. Een leuke beurs ook, die ondanks de locatie, toch Amsterdamse gezelligheid kende.

Kies een ‘worst case scenario’

Kies een ‘worst case scenario’

Worstmaken? Daar kun je wel een jaar over praten: er zijn zo veel soorten, met elk een eigen specifieke manier van bereiden en conserveren. Het is een specialisme waarvan we onze studenten de basisbeginselen bijbrengen tijdens de slagersopleidingen. Wie een echt worst case scenario wel ziet zitten, kan verdiepende keuzedelen en trainingen volgen. Het...

De VAS-beurs

De VAS-beurs

Op 4 en 5 november is er weer een VAS-beurs. Dit keer in de Beursfabriek in Nieuwegein. Hopelijk wordt het op deze locatie weer net zo’n sfeervolle, interessante en onderhoudende beurs als we in Amsterdam gewend waren. En ook nu in Nieuwegein zullen weer de vakwedstrijden gehouden worden.

Schaamte

Schaamte

Vliegschaamte, meer-dan -twee-kinderenschaamte, plasticschaamte en vooral niet te vergeten... vleesschaamte. Over een paar jaar loopt de consument als een dief in de nacht door de supermarkt met z’n pondje gehakt, heimelijk verstopt onder een paar forse rollen toiletpaper, hopende dat hij of zij niet gezien wordt! ­

Boeien, binden en behouden

Boeien, binden en behouden

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en het is een hele klus om goede mensen te vinden. Heb je de medewerker die je zocht binnengehaald, dan bestaat de kans ook nog dat hij of zij weggekaapt wordt door de concurrent. Er is een ‘war for talent’ gaande en dat merkt de slagersbranche ook.

Vlees+ 7 | november 2019
Vlees+ 7 | november 2019

Met onder andere: Michel Driessen, CEO van Verstegen, Topslager Rudolf Alblas, De Sjroete Farm, Vion zet in op vleesvervangers en de kracht van beeld.

Lees meer
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Horecava 2020

13 januari 2020 - 16 januari 2020

Lees meer

iMIS Food Netwerkmeeting Rotterdam

17 januari 2020

Lees meer

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea