Edities
Vlees+ 6 | oktober 2019

Vlees+ 6 | oktober 2019

In deze editie De kunst van Foodpairing met hertenvleesWetenschappelijk koken met Peter Coucquyt Wildcentrale Nijmegen klaar voor wildseizoen‘Wat je zelf maakt, heeft een meerwaarde’ De Presalé runderen van Geert MeersschaertHightech-veehouderij in natuurgebied BEURSKATERN VAS NIEUWEGEINVoorbeschouwing Beursplattegrond in de Beursfabriek...

Vlees+ 5 | september 2019

Vlees+ 5 | september 2019

In deze editie Chef Nel Schellekens op de bres voor de os‘Laten we ‘mannenvlees’ eten’ Slager Dennis van de Ven uit Schijndel:‘Ik wil vlees verkopen’ Ben the Spiceman is creatief met kruidenRondreizen om ideeën op te doen VAS weer ‘gewoon’ in Food Center AmsterdamJohn Bakker en Sjaak van der Werff...

Vlees+ 4 | Juli 2019

Vlees+ 4 | Juli 2019

In deze editie Slagers lunchen bij Brandt & Levie Slagerij De Ridder gaat voor puur kwaliteit Flatskin - Papieren verpakking voor vlees Fresh! Verswinkel in Leidschendam 24 BBQ-Masterclass met Iers vlees Biologische geitenhouder Van Tilburg Expertisecentrum wil krachten bundelen Boeren BBQ van Degens Met Anko reizen naar de AnugaTec Maak van...

Vlees+ nummer 3 | mei 2019

Vlees+ nummer 3 | mei 2019

In deze editie Goud voor Team NL bij IYBC Slagerij Tholhuijsen: 10 maanden werken voor je jaaromzet Avo boekt succes met kruidenworkshops VWAS wil kennis delen Bufferglucose werkt Stiertjes mesten zonder antibiotica VIP-event: vers, inspirerend en actief VIP-event: vol workshopprogramma Met Anko naar beurzen IFFA Frankfurt: groot, groter, groots...

Vlees+ nummer 1 | februari 2017

Vlees+ nummer 1 | februari 2017

In deze editie: Nieuwe vorm van toezicht op slachthuizen Ambacht: coppa  Scherpe messen dankzij slijperij Moes in Amsterdam Inspiratie opdoen in Londen Brede food-opleiding gestart bij SVO Lezing: 'Is worst de sigaret van de toekomst?' Rondvraag: slagers benutten techniek creatief En de rubrieken: Nieuwsfoto: grote grillworsttest Column Marc...

Vlees+ nummer 2 | april 2017

Vlees+ nummer 2 | april 2017

In deze editie: Foodbase over koopmotieven Barbecueën; het blijft boeien BBQ-keurmeester Wim de Rooij Volop inspiratie tijdens VIP-event Reünie van jonge slagers Barbecueën met 'The man with the pan' Sappige varkentjes aan het spit Kick-off BBQ-seizoen bij Nice to Meat Van boer tot bord Volop keuzes voor jaarrond barbecueën Empack...

Vlees+ nummer 1 | februari 2018

Vlees+ nummer 1 | februari 2018

In deze editie: Prijzenregen bij jaarbijeenkomst worstmakersgilde Kampioensslager Pepijn Putman in Arnhem Open dagen bij SVO vakopleiding food Keihard trainen voor de iybc Eelco Wijnands van charcuterie.nl Han Braamskamp wint grote grillworsttest Trotse partners ondersteunen 'uw slager' Volop inspiratie opdoen bij de horecava Nico Klein zweert bij...

Vlees+ nummer 2 | april 2018

Vlees+ nummer 2 | april 2018

In deze editie: Meld je aan voor de dag van de slager XXL  Meestertitel voor Dennis van Dun en Wouter van de Veen Winnaar van de grote grillworsttest Han Braamskamp Kevin van der Veen over zijn deelname aan de IYBC Mirek Mulder doet via workshops aan klantenbinding Zeeuws scharrelvarken krijgt de ruimte Culinarist Ruud Jansen gaat alleen voor...

Vlees+ nummer 3 | juni 2018

Vlees+ nummer 3 | juni 2018

In deze editie: - 'Dag van de slager XXL 2018 - Of je in Leiderdorp of Rotterdam staat, is een groot verschil' - Klebo in startblokken naar weer 25 jaar vernieuwing - Online tussen supermarkten vakslager - Vlees zoals vroeger naar moderne norm - Zeker Zeeuws lamsvlees van schapenfokkerij Oosterstein - Tomassen Duck-To BV in Ermelo - Proeven, kennismaken...

Vlees+ nummer 4 | augustus 2018

Vlees+ nummer 4 | augustus 2018

  In deze editie: - Culinair barbecueën om prijzen  - Slagerij Piepenbrock in Diemen - Topslager Peter van Berkel - Slager Vet op de Zeedijk in Amsterdam - Wildrundvlees spreekt kritische vleeseter aan - Kalverliefde vanuit een rolstoel - Ruyghveen concept roeit snel - Rust en ruimte voor de pasham - Het slagersvak moet weer sexy worden...

Vlees+ 5 | september 2019
Vlees+ 5 | september 2019

In dit nummer onder andere: Chef Nel Schellekens, Slager Dennis van de Ven, Ben the Spiceman, Biodynamische boerderij Natuurlijk Genoegen en De Koning Vlees.

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Vleesdag bij LeJean

28 oktober 2019

Lees meer

Gulfood Manufacturing

29 oktober 2019 - 31 oktober 2019

Lees meer

VAS 2019

4 november 2019 - 5 november 2019

Lees meer