Edities
Vlees+ 3 | mei 2020

Vlees+ 3 | mei 2020

In deze editie Veiligheid door pH-meting Technologische informatie. Creativiteit als wapen tegen coronacrisis Ondernemers gaan de strijd aan. Supermarktsector staat op z’n kop Wat zijn de ontwikkelingen bij de concurrent? Slagerij Van der Meer Echte slagers. Veehouderij KipsterEen andere kijk op ons voedselsysteem. Hoger in Google met linkbuilding...

Vlees+ 2 | april 2020

Vlees+ 2 | april 2020

In deze editie Interview Peter KlosseOver smaak valt wél te twisten. Slagers en vegetarische producten“Dit is geen trend.” Veehouderij Hoogerbrugge NatuurlijkPuur natuur uit de Rotterdamse polder. TomasuKeizerlijke sojasaus van Hollandse bodem. Epos inspireert vakmensenZo blijft Poeliersbedrijf De Markthal groeien. In memoriam Petra...

Vlees+ 1 | februari 2020

Vlees+ 1 | februari 2020

In deze editie KNS en VNV gaan samenwerkenVlees en vis liggen allebei op het bord 64ste editie van de HorecavaVeel aandacht voor vleesvervangers Jaarbijeenkomst De GildeslagerWinnaars traiteur en worstmaker van het jaar Ahmed PapaHalal slagerij en toko VarkensgelukVarkensurinoir pakt stikstofprobleem aan FAK SoftwareKennispartner voor ondernemers Dit...

Vlees+ 7 | editie november 2019

Vlees+ 7 | editie november 2019

In deze editie Michel Driessen: CEO van Verstegen‘Nooit tornen aan de kwaliteit van onze kruiden.’ Topslager Rudolf Alblas in ZoetermeerVooral vraag naar gewone producten. VAS-keuring bij SVO Houten770x keuren met ogen, handen, neus en mond. 'Vlees is een geschenk’ op de VASTevredenheid over nieuwe locatie Nieuwegein. De Sjroete Farm...

Vlees+ 6 | oktober 2019

Vlees+ 6 | oktober 2019

In deze editie De kunst van Foodpairing met hertenvleesWetenschappelijk koken met Peter Coucquyt Wildcentrale Nijmegen klaar voor wildseizoen‘Wat je zelf maakt, heeft een meerwaarde’ De Presalé runderen van Geert MeersschaertHightech-veehouderij in natuurgebied BEURSKATERN VAS NIEUWEGEINVoorbeschouwing Beursplattegrond in de Beursfabriek...

Vlees+ 5 | september 2019

Vlees+ 5 | september 2019

In deze editie Chef Nel Schellekens op de bres voor de os‘Laten we ‘mannenvlees’ eten’ Slager Dennis van de Ven uit Schijndel:‘Ik wil vlees verkopen’ Ben the Spiceman is creatief met kruidenRondreizen om ideeën op te doen VAS weer ‘gewoon’ in Food Center AmsterdamJohn Bakker en Sjaak van der Werff...

Vlees+ 4 | Juli 2019

Vlees+ 4 | Juli 2019

In deze editie Slagers lunchen bij Brandt & Levie Slagerij De Ridder gaat voor puur kwaliteit Flatskin - Papieren verpakking voor vlees Fresh! Verswinkel in Leidschendam 24 BBQ-Masterclass met Iers vlees Biologische geitenhouder Van Tilburg Expertisecentrum wil krachten bundelen Boeren BBQ van Degens Met Anko reizen naar de AnugaTec Maak van...

Vlees+ nummer 3 | mei 2019

Vlees+ nummer 3 | mei 2019

In deze editie Goud voor Team NL bij IYBC Slagerij Tholhuijsen: 10 maanden werken voor je jaaromzet Avo boekt succes met kruidenworkshops VWAS wil kennis delen Bufferglucose werkt Stiertjes mesten zonder antibiotica VIP-event: vers, inspirerend en actief VIP-event: vol workshopprogramma Met Anko naar beurzen IFFA Frankfurt: groot, groter, groots...

Vlees+ nummer 1 | februari 2017

Vlees+ nummer 1 | februari 2017

In deze editie: Nieuwe vorm van toezicht op slachthuizen Ambacht: coppa  Scherpe messen dankzij slijperij Moes in Amsterdam Inspiratie opdoen in Londen Brede food-opleiding gestart bij SVO Lezing: 'Is worst de sigaret van de toekomst?' Rondvraag: slagers benutten techniek creatief En de rubrieken: Nieuwsfoto: grote grillworsttest Column Marc...

Vlees+ nummer 2 | april 2017

Vlees+ nummer 2 | april 2017

In deze editie: Foodbase over koopmotieven Barbecueën; het blijft boeien BBQ-keurmeester Wim de Rooij Volop inspiratie tijdens VIP-event Reünie van jonge slagers Barbecueën met 'The man with the pan' Sappige varkentjes aan het spit Kick-off BBQ-seizoen bij Nice to Meat Van boer tot bord Volop keuzes voor jaarrond barbecueën Empack...

Vlees+ 3 | mei 2020
Vlees+ 3 | mei 2020

Met onder andere: Veiligheid door pH-meting, Creativiteit als wapen tegen coronacrisis, Slagerij Van der Meer en Veehouderij Kipster

Lees meer
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Cursus allergenen management Beveren, België

09:00

Lees meer

Expo GastroPan 2020

21 juni 2020 - 23 juni 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

23 juni 2020 - 24 december 2019

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea