Edities
Vleesmagazine 4 | juni 2021

Vleesmagazine 4 | juni 2021

Dit nummer van Vleesmagazine verschijnt 25 juni. Het thema is automatisering. Abonnees ontvangen het magazine en kunnen alle artikelen ook hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

Hygiënespecial 2021

Hygiënespecial 2021

Dit is de Hygiënespecial 2021. Met onder andere Testcentra bij Vion, Datagedreven schoonmaak, Bijhouden is het halve werk, en Schoonmaakmiddelen schadelijk?

Vleesmagazine 3 | mei 2021

Vleesmagazine 3 | mei 2021

Het eerste gecombineerde nummer van Vleesmagazine en Vlees+ verschijnt 14 mei. Het thema is BBQ. Abonnees ontvangen het magazine en kunnen alle artikelen ook hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

Vlees+ 2 | april 2021

Vlees+ 2 | april 2021

De thema's van dit nummer van Vlees+ zijn industrie en vega. Met onder andere Conferentie voor betere vleesvervangers, slagerij Diepeveen en Favoriete slager van sterrenkok Ron Blaauw.

Vlees+ 1 | editie februari 2021

Vlees+ 1 | editie februari 2021

De thema's van dit nummer van Vlees+ zijn maaltijden en kip.

Vlees+ 7 | editie november 2019

Vlees+ 7 | editie november 2019

In deze editie Michel Driessen: CEO van Verstegen‘Nooit tornen aan de kwaliteit van onze kruiden.’ Topslager Rudolf Alblas in ZoetermeerVooral vraag naar gewone producten. VAS-keuring bij SVO Houten770x keuren met ogen, handen, neus en mond. 'Vlees is een geschenk’ op de VASTevredenheid over nieuwe locatie Nieuwegein. De Sjroete Farm...

Vlees + 8 | november 2020

Vlees + 8 | november 2020

Het thema van dit nummer van Vlees+ is trends. Met onder andere De trends van 2021, Slagerij Dick Reus en Wagyu uit de polder.

Vlees + 7 | oktober 2020

Vlees + 7 | oktober 2020

Het thema van dit nummer van Vlees+ is feestdagen. Met onder andere Fitter door vleesdieet, Culinaire Slagerij Walter Brouwer, De waterbuffels van De Stoerderij en Makkelijke feestdagen.

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Vlees + 6 | september 2020

Vlees + 6 | september 2020

Het thema van dit nummer van Vlees+ is interieur. Met onder andere: Consument wil verantwoord vlees, De Vleeschhouwerij in Zetten, Slagerij Van der Hout, Kansen door corona, De visie van Chateau Viande en Digitalisering in het mkb.

Vlees+ 3 | mei 2021
Vlees+ 3 | mei 2021

Vleesmagazine en Vlees+ gaan samen verder. Één vakblad vol mooie reportages, inspirerende recepten, informerende artikelen en columnisten die u aan het denken zetten. Lees het eerste nummer hier online.

Lees verder
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Vepakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine. 

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Training VITAL allergenen web-based

1 juli 2021

Lees meer

Cursus Vleestechnologie

31 augustus 2021

Lees meer

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

31 augustus 2021

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea