Nieuws
Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Vanaf 3 juli geldt er in de EU een verbod op bepaalde Single Use Plastics (SUP). Daarom organiseert Verpakkingsbeurs Empack op 30 juni om 11.00 een webinar over de nieuwe wetgeving en wat dit betekent voor verpakkende bedrijven, verpakkingsproducenten, instanties en consumenten.

Wereldrecordpoging duurste hamburger ter wereld

Wereldrecordpoging duurste hamburger ter wereld

Robbert Jan de Veen van De Daltons doet deze zomer een wereldrecordpoging. Hij wil de duurste hamburger ter wereld maken. Aan de exclusieve burger The Golden Boy hangt een prijskaartje van 5000 euro. Met de actie wil De Veen aandacht vragen voor de Voedselbank.

Jouw bijdrage in de Verpakkingsspecial 2021?

Jouw bijdrage in de Verpakkingsspecial 2021?

Dit najaar gaat de verpakkingsspecial van EVMI, vol met nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrend verpakken, weer mee met alle food titels van Alea Publishers. Ook jouw bijdrage kan in het magazine komen te staan.

Smokey Goodness Lowlands BBQ

Smokey Goodness Lowlands BBQ

Het afgelopen jaar was zakelijk gezien desastreus voor Jord Althuizen. Zijn vijf restaurants (waaronder Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen), workshops, festivals: het stond – en staat – allemaal nagenoeg stil. Jord zelf dan weer niet: hij werkte hard aan zijn nieuwe Smokey Goodness-boek: Lowlands BBQ.

Greenforce lanceert plantaardig vlees in poedervorm

Greenforce lanceert plantaardig vlees in poedervorm

De Duitse startup Greenforce brengt een vleesvervanger in poedervorm op de Nederlandse markt. Deze Easy Mixen bestaan uit plantaardig erwteneiwit waaraan consumtenten water toevoegen om er bijvoorbeeld een burger of gehaktbal van te maken.

Is uw website toegankelijk?

Is uw website toegankelijk?

Online wordt steeds belangrijker en een goede website is daarvoor essentieel. Vanaf 2022 gelden er toegankelijkheidseisen voor online communicatie. Wilt u weten of uw website hieraan voldoet? Doe dan de zelfscan Is mijn site toegankelijk.

Schouten Europe maakt plantaardig gehakt van eigen reststromen

Schouten Europe maakt plantaardig gehakt van eigen reststromen

Schouten Europe brengt hun nieuwe product Tempeh Gehakt op de markt. Dit volledig plantaardige gehakt is deels gemaakt van reststromen uit een van de productiefaciliteiten van Schouten. Met dit product wil het Nederlandse bedrijf op duurzame wijze inspelen op de stijgende vraag naar gefermenteerde producten.

Slagerspassie lanceert kennismodule veilig werken slagerij

Slagerspassie lanceert kennismodule veilig werken slagerij

Veilig werken is belangrijk in de slagerij. Bijna 17.000 medewerkers werken dagelijks met messen, snijmachines, cutters en meer. Daarom komt Slagerspassie met de nieuwe kennismodule Veilig werken.

Nieuwe voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagers

Nieuwe voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagers

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) heeft een nieuwe voorzitter. Koos van Essen volgt Ad Bergwerff op. Dat maakt de brancheorganisatie bekend na de Algemene Ledenvergadering op maandag 16 juni.

Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Werkgevers hebben tot 30 juni de tijd om de SLIM-subsidie aan te vragen. Deze regeling is bestemd voor samenwerkingsverbanden van minimaal twee mkb-ondernemingen. Met deze subsidie kunnen ondernemers de kennis, vaardigheden en beroepshouding van hun werknemers verder ontwikkelen.

Vlees+ 3 | mei 2021
Vlees+ 3 | mei 2021

Vleesmagazine en Vlees+ gaan samen verder. Één vakblad vol mooie reportages, inspirerende recepten, informerende artikelen en columnisten die u aan het denken zetten. Lees het eerste nummer hier online.

Lees verder
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Vepakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine. 

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Training VITAL allergenen web-based

1 juli 2021

Lees meer

Cursus Vleestechnologie

31 augustus 2021

Lees meer

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

31 augustus 2021

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea