Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 4 | juli 2023
In deze editie
Food in Transitie 2030 | Sorteer tijdig voor op nieuwe uitdagingen
De levensmiddelenindustrie staat voor forse uitdagingen. De wereldwijde vraag naar voedsel zal flink stijgen, de consumentbehoefte verandert en duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol. Er...
15 maart 2023
Lotte van Keulen
Marianka Vlam
Cijfers begrijpen
Budgetten, jaarcijfers en rapportages. Cijfers begrijpen is een belangrijk onderdeel van ondernemen, maar niet elke (vers-)ondernemer is er goed in.
8 mei 2023
Marieke Pols
Cameratoezicht met artificial intelligence
In 2021 moest slachterij Gosschalk in Epe het werk stilleggen wegens misstanden. Daarop installeerde het bedrijf een cameratoezichtsysteem dat gestuurd wordt door artificial intelligence. Hierdoor...
27 juni 2023
Cécile Janssen, Foodlog
Hoe richt je zelfbediening in de winkel goed in?
Klanten zelf hun verpakte vleesmaaltijden of salades laten pakken is leuk en uitnodigend, maar leidt vanuit een hygiëne-perspectief ook tot risico’s. Het liefst laat u klanten uw...
27 juni 2023
Edith van Peij
Zelfbediening
Overal in Nederland schieten de zelfbedieningsmeubels in slagerijen als paddenstoelen uit de grond. Voor zowel de klant als de slager is dat een fantastische ontwikkeling.
27 juni 2023
Christiaan van Beemen
Slagerij-innovator Marcel van Gaal over winkelinrichting en koeling
Marcel van Gaal is accountmanager bij de VAV*groep, maar eigenlijk noemt hij zichzelf liever slagerij-innovator en inspirator. “Niets leuker dan een slagerij helpen met de winkelinrichting en de ko...
29 juni 2023
Ellen Weber
‘Ik wilde meer weten over producten die wij leveren’
Jason van Merrienboer is vertegenwoordiger bij groothandel VAV Divers in Etten-Leur. Hij volgde de training Vleeskennis bij SVO, omdat hij meer wilde weten over de producten waarmee hij werkt. “Ik...
6 juli 2023
Christie Manintveld
Grote ontwikkelingen in koeling en winkelinterieurs
Je kunt je als slager achter de schermen geweldig inspannen om een prachtig en vers product te presenteren. Maar de verkoop ervan vindt plaats in de winkel. Een aantrekkelijk interieur, een optima...
13 juli 2023
Linda van ’t Land
Huidoverschot
't Zijn best leuke dieren, die varkens, maar ze zitten nogal ruim in hun vel. Kunnen zij ook niks aan doen en ik ben ook niet boos, maar toch.
14 juli 2023
Meneer Wateetons
‘Een plak verse runderlever alsjeblieft’
We zien de afgelopen tijd een populaire trend bij ons in de winkel: het eten van orgaanvlees. Niet alleen bij de 50-plusconsument, ook bij de 30-plusser.
21 juli 2023
Carla van Eijk
1
2
>
>>
Vleesmagazine 4 | juli 2023