Ambacht bundelt zich in De Verskade

9 september 2016

De alles-in-één-winkelformule ’De Verskade’ in Zaandam gaat volgens planning eind deze maand open. In De Verskade bundelen zes verswinkels en speciaalzaken hun krachten. Deelnemers zijn slagerij Van ’t Oever, the Bakery Institute, Terravin, Groeneveld Eten & Drinken, De Koffiezaak en delicatessenwinkel ’Het Verschil’. Er is een zevende stand vrij voor wisselende deelnemers.

Foodplein

De Verskade is gevestigd op de begane grond van de voormalige chocoladefabriek van Verkade. Hier komt een foodplein van vijfhonderd vierkante meter voor de verkoop van ambachtelijke levensmiddelen, eten en drinken. Deze kunnen overdag, aan tafels, ook worden geproefd, gegeten of gedronken. De Verskade gaat zes dagen per week open.

Slager

Slagerij Van ’t Oever uit Hoorn is een ambachtelijke slagerij die in eigen huis allerlei vlees en worstproducten maakt. De slagerij staat als ’Fresh Meat’ ook op de YadaYada Foodmarket op het Hembrugterrein.

Altijd op de hoogte blijven?