Uitreiking Kristallen Kroon met Peter Goossens

18 oktober 2016

Op donderdag 20 oktober 2016 organiseren de Belgische Keurslagers voor de tiende keer ‘de Kristallen Kroon’. Deze Keurslagervakwedstrijd, waarbij de Belgische keurslagers zelf een gerecht uit de authentieke Vlaamse keuken maken, wordt jaarlijks georganiseerd.

Thema

De Kristallen Kroon plaatst elk jaar een gerecht of een product in de kijker dat door een onafhankelijke jury geproefd en beoordeeld wordt. Voor deze jubileumeditie werd niemand minder dan sterrenchef Peter Goossens (Hof van Cleve) gekozen als voorzitter van de jury. Samen met de andere juryleden, bestaande uit consumenten, vakmensen, chefs en journalisten, zal gezocht worden naar de ultieme ‘kalfsblanquette’, het thema van deze Kristallen Kroon.

Locatie

Als locatie werd dit jaar opnieuw gekozen voor Ter Groene Poorte en meer bepaald het Huis van de Gastronomie.

Altijd op de hoogte blijven?