Paul Hoogendoorn maakt 'theater' met vlees

12 december 2013

Sm@ecktheater Paul gaat donderdag 12 december van start in winkelcentrum ’t Hoge Veen in Leidschenveen. In het niet-alledaags ingerichte winkelpand kan de kritische consument terecht voor zowel bereide als niet-bereide vlees- en vleeswarenproducten van echte ‘Sm@eck’-kwaliteit.

Ondernemer Paul Hoogendoorn wil met zijn ‘theater’ een podium bieden voor producten die door hun herkomst, kwaliteit en bereiding ongelofelijk lekker zijn.

Passie

De passie voor lekker eten is Hoogendoorn niet vreemd. De afgelopen 25 jaar heeft hij alle in’s en out’s van vlees en vers op de supermarktvloer meegemaakt. “Ons eten moest steeds goedkoper worden de afgelopen jaren en dat kan alleen als je concessies wilt doen aan de kwaliteit. En daarmee aan de echte smaak. Voor mij zijn alle grenzen bereikt en moeten we niet terug, maar juist vooruit in het opnieuw ontdekken hoe lekker echte vlees- en vleeswaren smaken”, aldus Paul Hoogendoorn.

Niet alleen fysiek is zijn theater een belevenis, ook digitaal en virtueel ondersteunt hij zijn missie om weer echt lekkere en smaakvolle producten aan te bieden. Met tips, herkomstverhalen en bijzondere smaakcombinaties. Witte tegeltjes, half hoge muurtjes en het aloude hakblok waar de slager van vroeger zich graag achter mocht verstoppen, zijn totaal verdwenen. In plaats daarvan veel beeld, overvloedige productpresentaties, een open keuken en top-design meubilair.

Altijd op de hoogte blijven?