Het vak

Stemmen voor de Leukste Slagerij

De leukste slagerij 2018

Klanten van de deelnemende slagers aan de wedstrijd ‘De Leukste Slagerij’ kunnen tot en met 12 oktober hun stem uitbrengen, waarna de provincietitels én de landelijke titel worden vergeven. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Slavakto op maandag 5  november.

Via de website Leuksteslagerij.nl kunnen klanten op hun favoriete deelnemer stemmen. Dit doen zij door hun leukste slagerij op te zoeken in de stemtool en vervolgens een cijfer van 1 tot 10 te geven voor klantvriendelijkheid, service, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Daarnaast geven zij aan waarom ze op desbetreffende deelnemer hebben gestemd en wat er eventueel nog kan worden verbeterd.

Na het invullen van deze beoordeling, ontvangen klanten een e-mail met een bevestigingslink om de stem nog te bevestigen. Dit is belangrijk, want alleen bevestigde stemmen tellen mee.

Provinciewinnaars

Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekendgemaakt en zij ontvangen de instructies voor de finaleronde. Tijdens de eerste dag van de Slavakto (maandag 5 november) strijden de provinciewinnaars om de landelijk titel in de live finale.
De verkiezing ‘Leukste slagerij van Nederland’ wordt georganiseerd door Stichting Slavakto, in samenwerking met de Vote Company.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *