Boonstra Verswaren organiseert op maandag 28 oktober voor de zevende keer de “Warme Winterweken”. Het thema voor deze versbeurs voor versspecialisten, horeca- en detaillisten in Noord & Midden Nederland is 'het kerstdiner!'. 

De organisatie verwacht dit jaar weer zo'n 60 standhouders uit binnen- en buitenland in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen. Met de beurs wil Boonstra ondernemers graag ondersteunen met de verkoop en/of communicatie door aanvullende producten & concepten aan te bieden waar hun consument naar op zoek is tijdens de feestdagen.

Deze zevende editie presenteert meerdere nieuwe standhouders, volop noviteiten uit stad en ommeland en vele feestelijke acties. Bezoekers kunnen uiteraard volop proeven bij de vele stands en van het unieke kerstdiner. Daarnaast zijn er een aantal interessante lezingen en diverse bezichtigingen in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Boonstra's Warme Winterweken vindt plaats op maandag 28 oktober vanaf 14:30 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen.

Altijd op de hoogte blijven?