Dungelmann opent vierde locatie

dungelmann

Na wekenlang van verbouwen is het zover: Dungelmann Chicken & Burgers is geopend. Het is de vierde locatie met het Dungelmann-concept in Den Haag van eigenaar Wouter de Kroes.

Deli-counter

Bij de Deli-counter kannen gasten terecht voor: ontbijt, boterhammen, tosti's en gegrilde panini's, luxe en belegde broodjes, de befaamde Dungelmann croquet en bal gehakt, maar ook voor afhaal maaltijden of om ter plekke te nuttigen.

Restaurant

In het restaurant kunnen gasten terecht voor lunch en diner met diverse Dungelmann burgers (van het Hereford runderras), salades, kippetjes van het spit (opgegroeid in een natuurlijke omgeving en plantaardig gevoerd) en patisserie.

(Koffie)bar

Daarnaast is er een (koffie) bar met een uitgebreide selectie wijnen, ambachtelijk bieren en snacks voor bij de borrel.

Dungelmann

Dungelmann is onder meer bekend om de kroketten en gehaktballen. In 1861 richtte de heer P.G. Dungelmann de gelijknamige slagerij op. Toen al zeer bijzonder te noemen was dat de slagerij zich bevond midden tussen de haute couture aan de chique Hoogstraat, alwaar de slagerij nog steeds gevestigd is. Wouter de Kroes heeft Dungelmann uitgebreid met deli counters in het shoppingcenter New Baylon en de Nieuwe Passage en de Turfmarkt in Den Haag.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Biefstukkenrestaurant Loetje opent eerste filiaal in Noord Nederland

Biefstukkenrestaurant Loetje opent eerste filiaal in Noord Nederland

Biefstukkenrestaurant Loetje opende half december de deuren van de eerste vestiging in Noord Nederland. In centrum van Leeuwarden, tegenover het Station staat het zestiende Loetje restaurant van Nederland. Het restaurant is gevestigd in een pand uit de 19e eeuw dat volledig is gerenoveerd. Aan het roer staan Wim van Steen en Kim Veldman. Beide zijn...

Koken met 'verloren voedsel'

Koken met 'verloren voedsel'

De koks van het Eindhovense restaurant Meneer Frits gaan koken met 'verloren voedsel' van boeren uit de regio. Op het menu komen onder andere geitenbokjes, leghaantjes, oesterzamvoetjes,  preiloof en tweede categorie groenten te staan. ZLTO benaderde hen hiervoor. Deze organisatie werkt binnen het project Food Heroes al enige tijd aan het vermarkten...