Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

Emondt KMI Seminar Vlees

Foto: Emondt KMI

Emondt KMI organiseert op dinsdag 7 juli een bijeenkomst met het thema 'Het nieuwe verswinkelen'. Het seminar is bedoeld voor versondernemers, die inspiratie en informatie zoeken èn informatie willen uitwisselen.

In de Lightboxx in Nijkerk praten twaalf ondernemers uit alle vers branches (brood, vlees, vis, groente en foodspecialiteiten) onder leiding van Hanno Spanninga van FoodResult met elkaar over een aantal ‘out of the boxx’ stellingen. Het doel van het seminar is het delen van kennis en samen te streven naar behoud van de huidige omzetgroei in verswinkels. Ook het delen van ideeën over het verhogen van rendement, de gemiddelde besteding en inspelen op de huidige trends behoren tot de doelstelling van de bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst komen voorbeelden en kennis voorbij. Vanuit de dagelijkse praktijk van de ondernemers èn vanuit Emondt KMI als leverancier en productiebedrijf van op maat gemaakte gekoelde winkelinrichting. Met een visie op het verswinkelen van morgen wil Emondt KMI ondernemers helpen hun toekomstige strategie te bepalen en laten zien dat ze niet alleen een leverancier zijn, maar ook een kennispartner.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar y.roerink@emondt.nl en we sturen u na afloop de feedback van de meeting.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Veel inspiratie op de eerste dag van VIP 2019

Veel inspiratie op de eerste dag van VIP 2019

1 april ging de vijfde editie van het Vers Inspiratie Platform, VIP 2019, van start. Bezoekers trokken in de drie hallen van Expo Houten langs de vele exposanten, het BBQ-plein, de Markt van de Toekomst en bezochten de verschillende workshops.