More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

More than Drinks Inspiration!_foto: Goulmy Design

Vanwege de coronacrisis verschuift de Drankenbeurs More than Drinks Inspirations! naar 12 en 13 september 2021. Dat heeft organisator Alea Publishers, uitgever van onder andere More than Drinks! besloten na een rondgang in de drankenbranche. "We horen van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee te doen aan beurs."

Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer: “De coronacrisis heeft onze wereld op zijn kop gezet. Naast het persoonlijk leed dat veel families heeft getroffen en nog kan treffen, is ook de zakelijke wereld opgeschrikt met een stevige crisis. Voor ons, als organisator van beuren en events is het lang de vraag geweest welke kant we dit jaar moeten opgaan met onze evenementen."

"Na een rondgang in de drankenbranche horen we van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee te doen aan beurs. Letterlijk schreef een standhouder: ‘Wij vinden het niet verantwoord om onze medewerkers, onszelf, bezoekers en jullie personeel extra risico te laten lopen door toch aanwezig te willen zijn.’ We vinden dit een zeer verstandig en begrijpelijk standpunt.”

"We hebben daarom in goed overleg met onze standhouders en partners besloten om de beurs te verplaatsten naar volgend najaar. We hopen dan met veel enthousiasme de beurs te kunnen neerzetten en al onze standhouders weer te kunnen ontmoeten.”

More than Drinks Inspirations! vindt nu plaats op 12 en 13 september en wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters, groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor de beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Er is een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door een programma met korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Impressie van de VAS 2019

Impressie van de VAS 2019

Op 4 en 5 november stond de Beursfabriek in Nieuwegein in het teken van de VAS 2019, de vakbeurs voor de slagersbranche. Vlees+ maakte een verslag voor iedereen die er niet bij kon zijn (of nog eens terug wil kijken).

Laat je inspireren op de VAS in Nieuwegein

Laat je inspireren op de VAS in Nieuwegein

De Beursfabriek in Nieuwegein is op 4 en 5 november de nieuwe locatie van de VAS-beurs. Op het laatste moment kon de beurs niet plaatsvinden in Food Center Amsterdam en moest de beursorganisatie naar een andere locatie op zoek. En dat is gelukt. Het thema van de beurs blijft onveranderd: Vlees is een geschenk.

IFFA 2019 start komend weekend

IFFA 2019 start komend weekend

Over twee dagen start in Frankfurt IFFA 2019. Op deze internationale vakbeurs voor de vleesindustrie komen van 4 tot en met 9 mei industrie, handel en slagers bijeen onder het thema Meet the Best. Tijdens IFFA vindt op 5 mei de finale van de International Young Butchers Competition plaats.