AMSTERDAM – Er moet een betere bescherming komen voor de soortnaam en de kwaliteit van het Wagyu-vlees. Dat zeggen Mikel en Patrick Pouw van vleesleverancier Nice to Meat deze maand in het vakblad Meat & Meal.
AMSTERDAM – Er moet een betere bescherming komen voor de soortnaam en de kwaliteit van het Wagyu-vlees. Dat zeggen Mikel en Patrick Pouw van vleesleverancier Nice to Meat deze maand in het vakblad Meat & Meal.
Volgens de gebroeders Pouw, deze maand onderwerp in de maandelijkse rubriek ‘Het Portret’, bestaat er nu een wildgroei en maken mensen misbruik van de goede naam en kwaliteit van het vlees.
Nice to Meat heeft volgens hen Wagyu in Nederland op de kaart gezet.
Lees het hele artikel deze maand (februari 2009) in Meat & Meal.
Lees ook:
Asda wil Wagyu betaalbaar maken (11 februari 2008)
Vleesmanagers richten Meating XL op (5 februari 2008)
Nice to Meat lijft Piet van den Berg in (23 oktober 2007)
Illustratie: Pennestreek BV
Kijk in ons nieuwsarchief voor: