Nice to Meat wil betere bescherming Wagyu

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

AMSTERDAM – Er moet een betere bescherming komen voor de soortnaam en de kwaliteit van het Wagyu-vlees. Dat zeggen Mikel en Patrick Pouw van vleesleverancier Nice to Meat deze maand in het vakblad Meat & Meal.

AMSTERDAM – Er moet een betere bescherming komen voor de soortnaam en de kwaliteit van het Wagyu-vlees. Dat zeggen Mikel en Patrick Pouw van vleesleverancier Nice to Meat deze maand in het vakblad Meat & Meal.


Volgens de gebroeders Pouw, deze maand onderwerp in de maandelijkse rubriek ‘Het Portret’, bestaat er nu een wildgroei en maken mensen misbruik van de goede naam en kwaliteit van het vlees.

Nice to Meat heeft volgens hen Wagyu in Nederland op de kaart gezet.


Lees het hele artikel deze maand (februari 2009) in Meat & Meal.

Gratis proefnummer

Lees ook:

Asda wil Wagyu betaalbaar maken (11 februari 2008)

Vleesmanagers richten Meating XL op (5 februari 2008)

Nice to Meat lijft Piet van den Berg in (23 oktober 2007)

Illustratie: Pennestreek BV

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over Wagyu

Altijd op de hoogte blijven?