Nieuwe E-learning module allergenen

12 mei 2015

Dankzij een nieuwe 100% e-learning van Allergenen Consultancy kunnen versdetaillisten en horecavakmensen voldoen aan de nieuwe allergenenwetgeving. Hiermee kunnen gasten en klanten met een voedselallergie gastvrij en veilig bediend worden. De e-learning wordt ondersteund door de NVWA en bevat een eindtoets met certificaat.

Interactief

De e-learning is verrijkt met interactieve oefeningen met filmpjes en biedt achtergrondinformatie over de wetgeving en verschillende allergenen. Daarnaast komt het lezen van etiketten aan bod en een stappenplan om niet alleen aan de wet te voldoen (met veel praktische voorbeelden), maar om een stapje verder te gaan en risico’s te voorkomen.

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. Deelnemers aan de e-learning kunnen op elk gewenst moment, tijdstip en tempo aan de slag en ontvangen een uitgebreid naslagwerk. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is 2 uur.

Ook voor ambacht

De cursus is geschikt voor mensen werkzaam in de horeca (koks, bedienend personeel, etc.), catering en instellingskeukens. Ook voor medewerkers van winkels zoals versspeciaalzaken, bakkers, slagers, marktverkoopwagens, verenigingen of instellingen is de e-learning ideaal.

Dit artikel verscheen eerder op: Vismagazine

Altijd op de hoogte blijven?