Onbeschaft: koken op de bouwplaats

13 december 2018

Culinair entertainer Henk van Keulen lanceert het concept Onbeschaft, een culinaire beleving op de bouwplaats. Denk aan hamburgersaus uit de kitspuit, smoking-BBQ op een cementmolen en spareribs-op-maat van de cirkelzaag.  

Henk werkte het concept samen met reclamebureau Veconet uit. “Tijdens mijn jaren in de horeca heb ik al van alles voorbij zien komen", vertelt hij. "Lekker koken is een basisvoorwaarde om ieder evenement en feest tot een succes te maken. Dat doen we met duurzame, biologische en lokale ingrediënten. Maar de beleving zit in de gewaagde combinatie van kwaliteitsgerechten én entertainment. Die maakt de beleving spectaculair.”

Culinair concept Onbeschaft

Het concept Onbeschaft bestaat uit een complete roadshow boordevol over-the-top verrassingen, passend bij kleine en grote events. Zo’n beetje alle elementen uit de bouwwereld komen aan bod in de show die Henk met zijn team opvoert. Natuurlijk een schaftkeet die compleet is uitgerust met alles wat een BBQ-show nodig heeft. Het leuke is de herkenning die Henk tot stand brengt bij zijn publiek. Werkgevers zoals aannemers en opdrachtgevers willen hun bouwvakkers graag bedanken op originele wijze. Meestal treedt Henk daarom op in de omgeving van de bouwplaats bij start bouw, oplevering of het bereiken van het hoogste punt.

Vanuit de markt is er vraag naar Onbeschaft. Er staan al evenementen met meer dan 800 bezoekers op het programma. Henk: “Dat is waar we het voor doen. Juist in deze wintertijd wordt een lekkere warme hap op de bouwplaats bijzonder gewaardeerd”. 

Altijd op de hoogte blijven?