Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Epos Vers Festival persbericht

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

De gasten van het Epos Vers! Festival werden getrakteerd op veel fingerfood hapjes in verschillende thema’s en konden zich laten inspireren in de BBQ-area met diverse foodtrucks en BBQ-settings. De bekende Meat Josja liet met haar live BBQ set zien waarom zij zoveel volgers heeft via social media, met recepten waarbij innovatieve producten van Epos werden gebruikt. Ondertussen waren er optredens van DJ Hermen, Thomas Berge, Otto Lagerfett en Wolter Kroes in de Live zaal.

Smaakmakers

Het foodassortiment bestond uit verschillende thema’s en werd op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Van zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment, voor ieder wat wils. De laatste grilltrends van het moment, de lekkerste barbecue- en bijgerechten voor het hele jaar: alles was aanwezig.

John Buis, Business Unit Manager van Epos, noemt het eerste Epos Vers! Festival een groot succes. “Ik ken eigenlijk geen ambachtelijke beurzen en events waar je in een informele sfeer je kunt laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties kunt ontdekken in combinatie met een stukje entertainment. Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Onze gasten hebben het zeer gewaardeerd en komen graag nog eens langs. Voor mij is het nu al één van de leukste evenementen van het jaar geweest. Op naar het volgende Epos Vers!”

Op zoek naar recepten van Epos? Bekijk hier verschillende recepten uit Vleesmagazine en hier recepten uit Vismagazine. 

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Smokey shoarmaspies

Smokey shoarmaspies

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Smokey shoarmaspies.

Indonesian shaslick

Indonesian shaslick

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Indonesian shaslick.

‘Zo kunt u de komende feestdagen eenvoudig wild verkopen’

‘Zo kunt u de komende feestdagen eenvoudig wild verkopen’

Neven Food, een bedrijf dat onder dezelfde paraplu valt als de firma Epos, komt op de markt met een leuk en makkelijk wildproduct: kant en klare konijnenbouten. Voor collega’s die toch eens aan de slag willen gaan met wild is dit een uitgelezen kans om dat op te pakken.