RBK Group verzorgt de automatisering bij Vleesverwerker Chris Hogeslag Foodgroup. Momenteel wordt het huidige pakket van de vleesverwerker vervangen door het FOBIS ERP-software pakket.

Chris Hogeslag Foodgroup is een vleesverwerkend bedrijf dat is gespecialiseerd in rosé kalfsvlees. Het bedrijf levert aan zowel binnenlandse als buitenlandse partners. Ze hebben ruim vijftig jaar ervaring met zowel het slachten als uitbenen. Het bedrijf houdt alles zoveel mogelijk in de hand, van jong kalf tot aan levering aan de klanten. 

Al ruim veertig jaar levert de RBK Group leveren zij automatisering aan de voedingsmiddelenindustrie, waarbij alles in eigen huis wordt ontwikkeld. Het FOBIS ERP-software pakket wordt nu ingezet om het huidige verouderde pakket te vervangen zodat Chris Hogeslag weer klaar voor de toekomst is. Het gehele bedrijf wordt geautomatiseerd met FOBIS, van inkoop naar productie tot verkoop waarbij er gezorgd wordt voor een actueel voorraad inzicht en natuurlijk een sluitende tracering. 

Altijd op de hoogte blijven?