Slagerij Peter Dirkse start crowdfundingsactie

Peter Dirkse

Slagerij Peter Dirkse uit Vleuten start een crowdfundingsactie via Funding Circle. De ambachtelijke slager bevindt zich in een groeifase en is op zoek naar meer financiële ruimte voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

De slagerij werd in 1937 opgericht in Vleuten. Het bedrijf is een echt familiebedrijf. De ambachtelijke slager heeft een eigen worstenmakerij en verkoopt naast vleesproducten ook verse maaltijden zoals erwtensoep en stamppot.

Funding Circle

Met deze crowdfundingsactie kunnen particulieren en andere investeerders een (klein) bedrag investeren in het bedrijf en ontvangen hierover rente als vergoeding. Alle kleine bedragen samen vormen de totaal gevraagde geldsom om het project volledig te financieren.

Funding Circle is de online marktplaats voor bedrijfskredieten. MKB’ers kunnen hier een lening aanvragen vanaf € 5.000 tot € 250.000. Particuliere en zakelijke investeerders kunnen vanaf € 100 investeren. Funding Circle is gevestigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, en Duitsland.

  •  

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Arjan Swinkels slaat weg in met waterbuffels

Arjan Swinkels slaat weg in met waterbuffels

Arjan Swinkels houdt waterbuffels op een boerderij in Son en Breugel. De stiertjes worden gemest en geslacht, het vlees vindt via internet zijn afnemers. Van de melk produceert hij yoghurt, ijs en paneer die hij samen met pakketten vlees in zijn winkel verkoopt. Swinkels vertelt dat marketing belangrijk is voor zijn bedrijf. Hij heeft een website,...