Trendtour: eten van dichtbij lekkerst

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

LIMBURG – Twintig ondernemers uit de foodsector hebben vorige week op een trendtour door Limburg kunnen zien dat je niet ver hoeft te reizen om lekker te eten.

LIMBURG – Twintig ondernemers uit de foodsector hebben vorige week op een trendtour door Limburg kunnen zien dat je niet ver hoeft te reizen om lekker te eten.

Tijdens de tour, die werd georganiseerd door Syntens, bezochten de ondernemers onder meer de Grottenham van slager Sleijpen (foto), Wagyu Rundvlees in Veulen en Livar in Echt

De mini-trendtour PUUR Limburg is de tweede uit een reeks van twaalf provinciale ontdekkingstochten.Vorig jaar werden foodbedrijven in het buitenland bezocht. Deelnemers wisten toen ook niet waar ze precies naar toe gingen.

Menu
Sluitstuk van de reis vormde een uniek driegangen-streekmenu, met onder meer de grottenham van Sleijpen en een Livar-koteletdessert.

Kijk hier naar het data van de overige tien trendtours

Lees ook:
Syntens houdt ontdekkingsreis voor ondernemers met lef (11 maart 2009)
Nice to Meat wil betere bescherming Wagyu (5 februari 2009)
Lekkerste Broodje 2008 bevat Livar kloosterham (8 januari 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Wagyu
Alle berichten over Livar

Altijd op de hoogte blijven?