Uitbreiding assortiment The Meatlovers

28 maart 2019

Jan Zandbergen zette begin 2016 het vleesconcept The Meatlovers in de retailmarkt. Aan dit assortiment bevroren vlees worden een aantal nieuwe producten toegevoegd. Deze zijn speciaal gericht zijn op de seizoenen en een aantal zijn bij uitstek geschikt voor de BBQ.

Het assortiment van The Meatlovers bestaat uit unieke items. Door land van herkomst, type voedering of ras zijn de producten onderscheidend van de standaard. Ook heeft The Meatlovers minder bekende vleesproducten in het assortiment. Zo zijn Flat Iron Steak en Short Rib Steaks toegevoegd. De Flat Iron Steak ontstaat door een sucade te splitsen en het zeen weg te halen. Het resultaat is een verrassend mals stuk vlees. Short Ribs zijn in opkomst, smaakvol rundvlees dat zeer geschikt is voor de BBQ.

Andere nieuwe items van The Meatlovers zijn Wagyu steak, Rib Eye steak, Iberico Spareribs, Kalfs T-bone, Kalfs Ossobuco, Vitello Tonnato en een Tomahawk. Twee van deze items zijn voorzien van een saus danwel rub. De Vitello Tonnato bevat naast een kalfscarpaccio een zakje tonijn-mayonaise en bij de Iberico Spareribs is een sachet met ‘Goldrush’ rub toegevoegd voor extra smaak en beleving.

Alle producten zijn vacuüm verpakt en op de dozen staat informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties. Op de website www.themeatlovers.nl is voor ieder product een recept te vinden. Ook komen er ook weer nieuwe receptenfilmpjes met Michelln chefkok Jonathan Zandbergen op het youtube kanaal van The Meatlovers.

Altijd op de hoogte blijven?