Veldhoeve Kip wint Innofood Award 2019

22 oktober 2019
Foto: Innofood

Op 17 oktober vond het Innofood Event plaats in de Grolsch Veste. Op het programma stond, naast diverse sprekers, de uitreiking van de Innofood Award 2019. Veldhoeve Kip hield de beste pitch en mocht de prijs mee naar huis nemen.

De Innofood Award is een waardering voor een bedrijf, organisatie of persoon voor de bijzondere performance binnen het jaarthema van Innofood, The taste of change. Voor de prijs waren naast Veldhoeve Kip ook Grolsch en Zwanenberg Food Group genomineerd. De drie bedrijven gaven tijdens het event pitch waarin ze uitlegden waarom zij vonden dat juist zij in aanmerking kwamen voor de prijs. Vervolgens brachten de aanwezigen hun stem uit. Veldhoeve Kip had de meeste stemmen en ontving de prijs uit handen van de voorzitter van Innofood Wouter Jansen van Velsen.

Veldhoeve Kip is gevestigd in het Twentse Albergen. Het bedrijf staat garant voor de allergezondste en lekkerste kip. De duurzame Veldhoeve Kip is 100% antibiotica vrij, groot geworden met gezond en natuurlijk voer. De kippen mogen rustig opgroeien, ze krijgen geen groeibevorderaars. Ze hebben alle ruimte om te spelen en te scharrelen. Eerder werd het bedrijf al eerder uitgeroepen als Smaakmaker 2018, voor het lekkerste streekproduct van de provincie Overijssel. 

Altijd op de hoogte blijven?