Bedrijfsinformatie
Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten

Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten

De focus van de tweede ronde van de MULTIVAC Summit 2021 ligt vooral op het efficiënt verwerken en verpakken van eiwitproducten.

Een kijkje in de keuken van Epos

Een kijkje in de keuken van Epos

Omdat de rayonmanagers van Epos zo weinig bij u op bezoek kunnen komen, draaien ze de rollen een beetje om. Ze bieden u een kijkje achter de schermen.

Verpakkingsoplossingen vlees in gemaksvoeding

Verpakkingsoplossingen vlees in gemaksvoeding

Hoe kan de houdbaarheid van kwetsbare producten worden verlengd? Hoe kan het verbruik van verpakkingsmateriaal verminderd worden? Welke duurzame verpakkingsconcepten biedt MULTIVAC speciaal voor vlees(waren) en gemaksvoeding?

Vergroot je kennis van verwerking en verpakking

Vergroot je kennis van verwerking en verpakking

In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie". Met live demonstraties, volop praktijkvoorbeelden en leermomenten. Mis het niet, geef...

‘We maken iedere dag onze klanten blij met verse en ambachtelijke producten’

‘We maken iedere dag onze klanten blij met verse en ambachtelijke producten’

Voor veel Zoetermeerders is Reas in winkelcentrum Rokkeveen al jaren een vertrouwd adres voor een eerlijk stukje vlees, een smaakvolle afhaalmaaltijd of een lekker broodje tussendoor. Richard Reas is de vierde generatie die zich aan het mooie slagersvak wijdt. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Op weg naar een plasticarme wereld

Op weg naar een plasticarme wereld

Als voorloper in de verpakkingsindustrie, is MULTIVAC al jaren bezig om haar klanten alternatieve plastic-besparende verpakkingsmogelijkheden aan te bieden. Er zijn genoeg mogelijkheden om te voldoen aan alle eisen op het gebied van plastic besparen en recyclen zonder te tornen aan de houdbaarheid van verse vleesproducten en nog steeds op te vallen...

Marcel Scholten heel blij met vernieuwde winkel én glycol-koeling

Marcel Scholten heel blij met vernieuwde winkel én glycol-koeling

Uw Slagerij ’t Loo in Heiloo heeft een complete metamorfose ondergaan. Er is een duidelijke looproute gecreëerd, waarbij klanten door de hele winkel lopen en vanuit het zelfbedieningsmeubel gemakkelijk lekkernijen meenemen. De nieuwe koeltoonbank draait op glycol. De werkruimte achter is uitgerust met een speciale gehaktcel en aan de voorkant van de...

Epos ondersteunt het ambacht met nieuwe gerechten en smaken

Epos ondersteunt het ambacht met nieuwe gerechten en smaken

De Drentse slager Gerard Dijkstra creëert nieuwe smaken en producten met behoud van het oude ambacht. De hulp van rayonmanager Severien Reinders van Epos komt daarbij steeds als geroepen. Zo doen moderne bereidingen hun intrede in de oude veenkoloniën.

Nu ook vijf heerlijke maaltijden met de nieuwe Bulgogi maaltijdsaus van Degens

Nu ook vijf heerlijke maaltijden met de nieuwe Bulgogi maaltijdsaus van Degens

Vernieuwend, lekker en eenvoudig, de Degens Bulgogi maaltijdsaus ZHERO is makkelijk inzetbaar! Deze heerlijke saus is vrij van toegevoegde MSG, gluten, fosfaten en palmet componenten. We maken bovendien gebruik van Saltwell zeezout met van nature 1/3 minder natrium. Tot slot hebben we het suikergehalte 1/3 verlaagd. En dit alles zonder smaak te verliezen,...

Improve your meals met de Degens Tandoori maaltijdsaus!

Improve your meals met de Degens Tandoori maaltijdsaus!

In de laatste drie maanden van dit jaar introduceert Degens twee nieuwe maaltijdsauzen in een handige 2,5 kg emmer: Tandoori en Bulgogi. Per saus hebben we 5 mooie receptideeën samengesteld, zodat iedere versspecialist meer kan variëren met één product. Alle inspiratie vindt u via degens.eu.

Vlees+ 2 | april 2021
Vlees+ 2 | april 2021

De thema's van dit nummer van Vlees+ zijn industrie en vega. Lees het nummer hier online.

Lees verder
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Vepakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine. 

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Training VITAL allergenen web-based (English spoken)

20 april 2021

Lees meer

Webinar Belastingdienst over nieuwe EU btw-regels

20 april 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea