Bedrijfsinformatie
Bufferglucose Clean Label (BCL)

Bufferglucose Clean Label (BCL)

We propose Bufferglucose Clean Label (BCL), which is based on 10 years of scientific research (analysis of bacterial control reports) and has been used in meat processing systems for several years.

FAK-automatisering zorgt voor maatwerk in de zaak

FAK-automatisering zorgt voor maatwerk in de zaak

Baaij Fresh nieuwe stijl is amper een jaar oud. Maar de formule komt niet uit de lucht vallen, vertelt Ad Baaij.

Investeren loont - FAK-software levert tijd en geld op

Investeren loont - FAK-software levert tijd en geld op

Baaij Fresh in Lisse is één grote verswinkel met 200 m2 aan vis, vlees, een traiteursafdeling, catering, partyservice en kant-en-klare maaltijden. De helft is ingericht als complete zelfbediening. Ook heeft Baaij Fresh een uitgebreide webwinkel. "Baaij Fresh in deze vorm bestaat sinds najaar 2018”, vertelt Ad Baaij. “We hebben...

Veilen overtollige machines biedt ruimte voor nieuwe investeringen

Veilen overtollige machines biedt ruimte voor nieuwe investeringen

Geef gebruikte machines een tweede leven Machines en gereedschappen die ongebruikt in de hoek staan? Je ziet het bijna overal. Zonde, want gebruikte machines zijn in binnen- en buitenland zeer gewild en brengen meer op dan u denkt. Hergebruik van machines krijgt binnen de vleesbranche echter nog weinig aandacht, terwijl circulaire economie steeds belangrijker...

FAK-systeem groeit mee met Slagerij Spijkerman

FAK-systeem groeit mee met Slagerij Spijkerman

Daan Spijkerman, mede-eigenaar van Keurslager en worstenmakerij Spijkerman, vertelt over het automatiseringssysteem van FAK Nederland. Het systeem helpt de slagerij om functioneel te werken met minder personeel. “Met evenveel mensen kunnen we nu veel meer werk aan. Het FAK-systeem ontzorgt” aldus Spijkerman.     https://www.youtube.com/watch?v=4PCtX01GcuA&t=3s...

Ontdek nieuwe afzetmarkten op VersVak

Ontdek nieuwe afzetmarkten op VersVak

VersVak is de vakbeurs waar de vleessector wordt vertegenwoordigd in combinatie met de brood & banket en AGF-sector. Op VersVak komt u in contact met ambachtelijke slagers, traiteurs, cateraars en andere brancheprofessionals uit Noord-Oost Nederland. VersVak wordt georganiseerd door Easyfairs en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 9 &...

’Met wild kun je je onderscheiden’

’Met wild kun je je onderscheiden’

Hertenbiefstuk, gekonfijte eendenbout, gevulde kalkoenrollade, wilde duiven, parelhoen, struisvogelfilet, wild-gourmetschotel. Het wildassortiment van Scheria, leverancier van kip-, kalkoen- en wildproducten uit Stompwijk, wordt elk jaar groter. Dat biedt kansen voor slagers en poeliers. “Onderscheid je van supermarkten met mooie wildproducten”, adviseert...

‘Aberdeen Black is terecht populair’

‘Aberdeen Black is terecht populair’

Binnenkort gaat Schoonderwoerd Vlees B.V. haar 72e levensjaar in als familiebedrijf met kwaliteitsvlees en service zeer hoog in het vaandel. In al die jaren is de knowhow doorgegeven én uitgebreid, net als het bedrijf zelf. Schoonderwoerd haalt bijvoorbeeld het beste rundvlees uit Australië: premium Aberdeen Black. Hiermee vaag je de concurrentie weg....

Warme, inspirerende smaken voor de koude maanden

Warme, inspirerende smaken voor de koude maanden

De koude maanden staan weer voor de deur. Gure dagen waarop het steeds eerder donker wordt. Dan is er niets fijner dan opwarmen bij een knapperend haardvuurtje en met familie aan tafel voor een smaakvolle maaltijd. Een mooie tijd dus voor volle, rijke smaken. Die beleving heeft Verstegen verwerkt in nieuwe producten: snijdbare Champignonsaus, Snijdbare...

Salades van Bieze: vakmanschap én gemak gaan hand in hand

Salades van Bieze: vakmanschap én gemak gaan hand in hand

Van Bretonse kip tot Quinoa: in de toonbank van Keurslagerij Dick Kok in Uitgeest schittert een kleurrijk assortiment salades. De productgroep is één van de beste omzetmakers van het bedrijf en zorgt voor extra klantenbinding. “We worden steeds meer een culinaire eetwinkel en salades zijn een welkome aanvulling bij het uitdragen van ons ambacht”, aldus...

Vlees+ 7 | november 2019
Vlees+ 7 | november 2019

Met onder andere: Michel Driessen, CEO van Verstegen, Topslager Rudolf Alblas, De Sjroete Farm, Vion zet in op vleesvervangers en de kracht van beeld.

Lees meer
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Horecava 2020

13 januari 2020 - 16 januari 2020

Lees meer

iMIS Food Netwerkmeeting Rotterdam

17 januari 2020

Lees meer

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea