Voordelen bij gebruik van pH-meting in alle verse-, bereide- en ambachtelijk verhitte vleeswaren
- Aanmaak vers gehakt en braadworsten - varkens, kalfs of runds. Eindbuffer pH-waarde van afgewerkt product: 54 - 5.5.
Blijft langer vers, heeft een langere bewaring, beter kleurbehoud, frissere reuk en smaak die scherper doorkomt door de juiste buffer pH-waarde. - Alle ambachtelijke bereidingen met cutter voor vlees-, lever- en bakbereidingen. Buffer pH-waarde min. 6 - max. 6.5.
- Alle ambachtelijke hammen
Pekelbereiding voor manuele injectering, spier- of aderinjectering.
Bufferwaarde van de pekel pH: min. 6 - max. 6.5 (zelfde iniectering zoals de U gekende eigen toepassing).
Conclusie
Het aanschaffen van een pH-meter is even belangrijk en noodzakelijk als een thermometer is voor de controle van de kernt° van het verhitte, afgewerkte product.
Met de juiste buffer pH-waarde bekomt U zeer belangrijke voordelen zoals langere versheid, een frissere smaak, betere kleurhouding, specifieke product reuk.
Werkwijze pH-meting met MT FivoGo
VOORAFGAAND
- Electrode is verbonden met het toestel
- Uitleeswijze ingesteld op "pH"
- Eindpunt ingesteld op "automatic"
pH-METING UITVOEREN
- Plaats de electrode in het staal
- Druk op de toets "Read" om de meting te starten
- Het decimaal punt knippert
- Als de meting stabiel is, stopt het decimaal punt met knipperen en verschijnt er "A"
- De pH-meting is voltooid, noteer het resultaat
ONLINE BESTELLING pH-METER
LEDEN van de Belgische Beenhouwerij krijgen een intelligente korting van 5%
ACTIEPRIJS voor de MEITLER TOLEDO FOOD pH-meter:
NETTO 530 euro (excl. BTW)
Actiepriis geldig t.e.m. 30 juni 2020.
Actiecode 'VK' te vermelden bij bestelling op info@ph-liquid.com