Exclusief programma voor Keurslagers op VIP 2017

21 december 2016

Versplatform organiseert op 27 en 28 maart de derde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) in de Expo in Houten. Beide VIP-dagen zijn weer gevuld met workshops en dit jaar zal Jörgen Raymann een bijzondere masterclass verzorgen. Ook vindt de Vispiratiedag weer plaats en is er een exclusief programma voor de Keurslagers samengesteld.

Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is voornamelijk bekend als cabaretier, maar is daarnaast ook motivator en gepassioneerd hobbykok die samen met zijn vrouw een eigen kookboek heeft gemaakt. Met de VIP masterclass, die hij samen met zijn vrouw invult, brengt Raymann deze drie dimensies samen in een inspirerende cocktail.

Vernieuwde opzet

De opzet voor komend jaar is ook aangepast. Zo is het is niet meer nodig om vooraf te registreren, zijn de tijden aangepast en is de entree gratis. Wel zijn er weer diverse inspiratiezones, marktkraampjes en pleinen met versnoviteiten. Het speciale barbecueterras is dit jaar geïntegreerd in de opzet, met een overloop van binnen en buiten. Ook is de visbranche ruim vertegenwoordigd. Naast de VIP materclass van Jörgen Raymann zullen tijdens VIP 2017 diverse vakactiviteiten plaatsvinden zoals barbecuesessies, haringsnij keuringen en de aftrap voor de landelijke verkiezing van de lekkerste kibbeling. De Keurslagers volgen tijdens het VIP deels een eigen exclusief programma.

Altijd op de hoogte blijven?