Bezorgservice Foodora per fiets op strand

23 juni 2016

Premium fietsbezorgservice Foodora bezorgt voortaan ook in de Scheveningen aan het strand. Beachclub Bliss en horecagroep Entrada, onder andere bekend van de restaurants Topkapi, S*team en La Galleria, hebben zich al aangesloten bij de dienst. Verder kan er tussen het zonnebaden door ook genoten worden van de lekkerste pizza’s en pasta’s, visgerechten en culinaire hamburgers van diverse hotspots op en rondom de boulevard. Wie dus  op Scheveningen van het mooie weer wil gaan genieten, kan nu de heerlijkste gerechten bestellen vanuit zijn strandstoel.

Strandgangers kunnen via de foodora Android- of iOS-app op hun smartphone een bestelling plaatsen en een locatie op de boulevard of op het strand aangeven. De gerechten worden vervolgens door een fietskoerier binnen een halfuur bezorgd. Voordeel hiervan is dat je hiermee rijen bij de strandtent vermijdt en je je jouw plek op het strand niet hoeft af te staan om wat te gaan eten. “Zodra het kwik stijgt en de zon tevoorschijn komt zoeken Nederlanders altijd als eerste het strand op. Ik ben heel blij dat we met deze uitbreiding nu ook in Scheveningen het heerlijke zomergevoel verder kunnen vergroten door hier gerechten van kwaliteitsrestaurants te bezorgen”, aldus Vincent Hosman, Country Manager van foodora Nederland.

Over Foodora

Startup bezorgservice Foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels tien landen en 32 verschillende steden. Bestellen kan iedere dag via de app vanaf 09.00 tot 23.00 uur in Amsterdam, en vanaf 11.00 uur in Utrecht, Den Haag en Scheveningen.

Meer informatie: www.foodora..nl.

  •  
  •  
  •  
Dit artikel verscheen eerder op: Vismagazine

Altijd op de hoogte blijven?