DGS rondt overname Voskuilen af

29 juli 2013 Suzanne de Heer

DGS Group, producent van gegrilde vleeswaren, rotisserieproducten en verse filet americain, heeft de overname van Voskuilen Vleeswaren afgerond.

Het gecombineerde bedrijf biedt nu een vollediger assortiment ambachtelijke vleeswaren. De individuele bedrijven zullen onder hun bestaande naam blijven opereren. Ze zullen zich bij gezamenlijke uitingen en activiteiten  als DGS Group presenteren.

De bedrijven sluiten goed op elkaar aan, vindt de directie van DGS Group. 'Wij geloven in echte lekkere producten die door ambachtsmensen gemaakt zijn en koppelen dit aan een moderne manier van vermarkten waarbij we in samenwerking met onze klanten het maximale uit de categorie proberen te halen', zeggen directieleden Nick Visser en Wilbert Wolfs.

Voskuilen is een grote speler op het gebied van ambachtelijke gehaktballen en rookworst. DGS Group heeft nog twee andere bedrijven in de portfeuille: Dutch Grill Specialties (gegrilde vleeswaren en rotisserieproducten) en The Filet Company (verse filet americain en spreadables).

Altijd op de hoogte blijven?