Diviande breidt ‘Easy Cooking’-lijn uit

Diviande Easy Cooking_PB

Diviande breidt de ‘Easy Cooking’ lijn uit met steaks die bevroren in bereid kunnen worden in de oven, airfryer of magnetron. Het concept is beschikbaar voor zowel de professionele keuken als voor de thuiskok.

Met dit nieuwe product speelt Diviande in op druk in de keuken. Omdat de steaks niet eerst ontdooid hoeven worden, kost het bereiden minder tijd. Ook is het risico op voedselverspilling volgens de vleesproducent lager en is het kostenefficiënt.

Het assortiment van de vernieuwde Easy Cooking-lijn bestaat uit 10 foodservice producten. Het is ook mogelijk om tailor made producten te creëren voor deze kooktechniek. Voor de meest gebruikte ovenmerken (zoals Alto-Shaam, Turbochef en Rational) zijn voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar voor de perfecte bereiding van de diverse producten uit het assortiment.

Voor de consumenten thuis zijn de Easy Cooking steaks zodanig ontwikkeld dat ze niet alleen in de oven, maar ook in de airfryer of magnetron bereid kunnen worden. Het retailassortiment telt 12 producten.

 

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Vion wint goud tijdens World Steak Challenge

Vion wint goud tijdens World Steak Challenge

De Goldbeef entrecote van de Vion Food Group ontving de gouden medaille tijdens de World Steak Challenge in Londen.  Het Finse bedrijf JN Meat International was de overall winnaar. Hun sirloin steak is de beste steak ter wereld. World Steak Challenge Daarnaast won het Finse bedrijf ook drie categorieën, namelijk de categorieën beste...

Carpaccio in assortiment The Meatlovers

Carpaccio in assortiment The Meatlovers

Het assortiment van The Meatlovers breidt verder uit. Deze zomer wordt er carpaccio aan toegevoegd. De 100 procent rundercarpaccio is gemaakt van het Angus rund. Carpaccio In de verpakking zitten 2 porties van 80 gram, reeds geschikt op een folie en zodoende makkelijk op een bord te leggen. Op de verpakking staan diverse smaaksuggesties en net als in...