Duizenden horecaprofessionals bijeen tijdens BBB Maastricht 2021

BBB MAastricht 2021

MECC Maastricht stond van 11 tot en met 13 oktober in het teken van BBB Maastricht. Duizenden horecaprofessionals kwamen naar de 66ste editie van de horecavakbeurs BBB Maastricht om te proeven, te beleven en te netwerken.

Volgens beursmanager Silvie Slachter heeft BBB Maastricht een kwaliteitsslag gemaakt en gaat meer dan ooit voor ‘more horeca success’ voor horecaondernemers- en toeleveranciers. Dat zorgde voor een volle beursvloer met een verscheidenheid aan food-, drinks en horecaproducts & services.  

Nieuw dit jaar was de BBB Horeca Summit, die BBB Maastricht organiseerde in samenwerking met HotelloTOP. Drie dagen gingen topsprekers uit verschillende horecasegmenten met elkaar in gesprek en gaven zij antwoord op prangende vragen die leefden bij de aanwezige horecaprofessionals. De organisatie presenteerde daarnaast een druk programma met onder andere de Best Burger Benelux in samenwerking met LA Streetfood, het TIPPR Limburgplein vol streekproducten, de Pubstreet, de Green Chef XL Battle in samenwerking met de Cas Spijkers Academie, de demokeuken van Culinaire Saisonnier met internationale sterrenchefs, de Gault&Millau Chef’s Table, wine tasting met Limburgse wijnen, speciale aandacht voor barista’s en bartenders en volop mogelijkheden om elkaar weer te ontmoeten op het geheel vernieuwde netwerkplein.

Silvie Slachter: "Exposanten geven aan de juiste mensen gesproken te hebben en meer warme leads te hebben ontvangen dan in de jaren hiervoor. En dat is waar we het voor doen. Om de horeca weer met elkaar in contacten te brengen, te inspireren én te motiveren na een moeilijke periode. Natuurlijk zijn er altijd evaluatiepunten, maar wij hebben als team gewoon een super goede en kwalitatieve beurs neergezet en daar ben ik enorm trots op."

De datat voor 2022 zijn al bekend. Dan vindt BBB Maastricht plaats van 10 t/m 12 oktober 2022, wederom in MECC Maastricht.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Mooie eenvoud

Mooie eenvoud

Het lijkt een wat tegenstrijdige kop: mooie eenvoud. Maar toch dekt hij de lading van mijn betoog. De afgelopen maand hadden we de VAS-beurs, wat weer een mooi en inspirerend evenement was. Fantastisch om te zien dat alle winnaars zo blij zijn. En er waren veel winnaars.

Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

Van een kleine slagerij in Herwijnen, groeide Slagerijen Kaldenberg in Vuren (Gld) in 60 jaar uit tot het huidige bedrijf dat ruim 200.000 kilogram vlees per week verwerkt voor foodservice, horeca en de institutionele markt. “De vraag naar een goed stuk vlees groeit.”

Impressie van de VAS 2019

Impressie van de VAS 2019

Op 4 en 5 november stond de Beursfabriek in Nieuwegein in het teken van de VAS 2019, de vakbeurs voor de slagersbranche. Vlees+ maakte een verslag voor iedereen die er niet bij kon zijn (of nog eens terug wil kijken).