Keurslager categoriewinnaar Retailer of the Year

Keurslager logo

De categoriewinnaars van de Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Awards 2017-2018 zijn bekend. De Keurslager won de categorie 'Eten & drinken speciaalzaken'. De andere genomineerden waren Bakker Bart en Gall & Gall.

Als categoriewinnaar maakt de Keurslager kans op de Retailer of the Year overall-award. De consument kan hiervoor stemmen van 20 september tot en met 20 oktober. Op 26 oktober wordt deze award uitgereikt tijdens het Retailer of the Year gala.

In de afgelopen beoordeelden ruim 260 duizend consumenten meer dan 450 retailers. Dit gebeurde op aspecten rond prijs, service en assortiment. Het Retailer of the Year Nederland concept kent meerdere publieksprijzen. De verkiezing Beste Winkelketen van Nederland bestaat sinds 2003.

  •  

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Vereniging van Keurslagers legt prioriteit bij eigen leden

Vereniging van Keurslagers legt prioriteit bij eigen leden

De Vereniging van Keurslagers gaat de activiteiten van dochter-onderneming Versplatform integreren in de Vereniging. De Vereniging richt zich voortaan volledig te richten op de eigen leden.

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Slager Bas Ultee begon onlangs weer met het deelnemen aan vakwedstrijden. En met succes. Tijdens de Slavakto werd hij uitgeroepen tot de beste slager van de provincie Utrecht. En in februari ontving hij een eervolle vermelding bij de Grote Grillworsttest. "Met onze producten maken wij het onderscheid én kunnen wij dat onderscheid blijven waarborgen”,...

Vegetarische Slager wint €250.000 in New Food Challenge

Vegetarische Slager wint €250.000 in New Food Challenge

De Vegetarische Slager is een van de winnaars van de New Food Challenge. Het bedrijf ontving de prijs voor het project om 100% plantaardig draadjesvleesch te creëren op basis van peulvruchten. De Nederlandse overheid schreef de New Food Challenge uit om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader...