Over charcuterie

Over charcuterie

Na worst, rook, rot en drank komt er nu ook een handleiding voor charcuterie van de hand van Meneer Wateetons.

De andere werken van de hand van Meneer Wateetons werden goed ontvangen. Ze werden zowel geprezen om de heldere uitleg en het theoretisch kader als de humoristische inslag. Over charcuterie toont dezelfde combinatie van theorie en humor, ditmaal toegepast op de wereld van vleeswaren.

Dit boek leert de thuiskok om de traditionele vleeswaren, zoals Italiaanse hammen, droge worst, maar ook Franse patés en Nederlandse achterham te bereiden. Aan de hand van stap-voor-stap beschrijvingen en foto’s wordt de lezer in staat geacht om vleeswaren op slagersniveau te kunnen bereiden.

Voor ambachtelijke slagers, die deze technieken al beheersen, is dit boek een indicatie waar hun publiek naar op zoek is. Dit geldt voor zowel producten als kennis en verhalen achter het product.

Over charcuterie van Meneer Wateetons is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Over charcuterie | ISBN: 9789048845347 | Prijs: 31,99

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Ondernemen in versmarkt Fresh!

Ondernemen in versmarkt Fresh!

In Leidschendam verrijst op dit moment een luxe, Amerikaans-geïnspireerd winkelcentrum op de plaats van winkelcentrum Leidsenhage. De winkels van de versmarkt Fresh! zijn al enige tijd open. Een van deze verswinkels is Slagerij Christiaanse. Hoe is het om te ondernemen in een modern winkelcentrum, met een groot aantal verswinkeliers dicht bij elkaar?

Hoe veilig is de website van de slager?

Hoe veilig is de website van de slager?

Online veiligheid wordt steeds belangrijker vanwege de vele hackers en internetcriminelen. Dit geldt met name voor websites waar bezoekers hun persoonlijke gegevens achterlaten. Hoe zit het met de beveiliging van de website van slagers?

De passie van Dario Cecchini

De passie van Dario Cecchini

De worstmakers van Brandt & Levie leerden het vak van de Italiaanse slager Dario Cecchine. Onlangs was hij in Nederland voor een lunch bij Brandt & Levie met zo'n vijftig slagers. Onder het genot van porchetta, één van Dario’s specialiteiten, spraken de slagers over de toekomst.