Over charcuterie - Meneer Wateetons

12 juni 2019

Na worst, rook, rot en drank komt er nu ook een handleiding voor charcuterie van de hand van Meneer Wateetons.

De andere werken van de hand van Meneer Wateetons werden goed ontvangen. Ze werden zowel geprezen om de heldere uitleg en het theoretisch kader als de humoristische inslag. Over charcuterie toont dezelfde combinatie van theorie en humor, ditmaal toegepast op de wereld van vleeswaren.

Dit boek leert de thuiskok om de traditionele vleeswaren, zoals Italiaanse hammen, droge worst, maar ook Franse patés en Nederlandse achterham te bereiden. Aan de hand van stap-voor-stap beschrijvingen en foto’s wordt de lezer in staat geacht om vleeswaren op slagersniveau te kunnen bereiden.

Voor ambachtelijke slagers, die deze technieken al beheersen, is dit boek een indicatie waar hun publiek naar op zoek is. Dit geldt voor zowel producten als kennis en verhalen achter het product.

Over charcuterie van Meneer Wateetons is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Over charcuterie | ISBN: 9789048845347 | Prijs: 31,99

Altijd op de hoogte blijven?