Veelbelovend programma VIP-Event

2 februari 2017

De derde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) biedt een programma vol met masterclasses, workshops en inspiratiezones. Het VIP-Event, dat op 27 en 28 maart in Expo Houten wordt gehouden heeft daarmee een veelbelovend programma. Zo volgen Keurslagers  een eigen exclusief programma. Beide dagen zijn van 15.00 tot 22.00 uur. Aanmelden is niet meer nodig en de entree is gratis.

Jörgen Raymann

Dit jaar wordt de VIP masterclass door Jörgen Raymann verzorgd. Deze cabaretier, die ook gepassioneerd hobbykok en motitvator is, zal in een inspirerende cocktail deze verschillende dimensies in een kookdemonstratie verwerken. Ook zal zijn alter-ego Tante Es  zich er af en toe mee te bemoeien. De masterclass van Raymann is op  beide dagen: maandag van 18:15 – 19:00 uur en dinsdag van 20.15 - 21.00 uur.

Noviteiten en workshops

Op VIP 2017 zijn diverse inspiratiezones en pleinen ingevuld door de deelnemers, zoals een productenplein met noviteiten en een proefplein met hapjes en producten. Ook zullen enkele deelnemers een workshop geven, die gratis is. Ook is er een speciaal BBQ-terras geïntegreerd in de opzet, met een overloop van binnen en buiten. Hier worden verschillende noviteiten en producten getoond op het gebied van barbecue en buiten koken.

Altijd op de hoogte blijven?