Genomineerden Worstenmakerij en Traiteur van het jaar bekend

Gilde slager logo

De Gildeslager reikt maandag 21 januari weer de prijzen ‘Worstmakerij van het jaar’ en ‘Traiteur van het jaar’ uit. De nominaties zijn inmiddels bekend. 21 januari vindt ook de jaarvergadering plaats.

Ambacht, inspiratie, verbinding en kennisdeling staan centraal bij De Gildeslager. Om specifieke vakkennis te borgen, kwaliteit te garanderen en innovatie in het ambachtelijke vak te stimuleren, reikt het bestuur van De Gildeslager jaarlijks prijzen voor ‘Traiteur van het jaar’ en ‘Worstmakerij van het jaar’ uit aan haar leden. 

Het afgelopen jaar vonden de leden van De Gildeslager onverwachte keuringen plaats. De vakjury beoordeelde diverse slagerijproducten zoals vleeswaren, worst en maaltijden op onder meer vakmanschap, geur, smaak en versheid. Ook werden de producten microbiologisch gekeurd.

De jury maakte begin december de genomineerden voor 2019 bekend door ze persoonlijk een oorkonde te overhandigen. De genomineerden voor ‘Worstmakerij van het jaar 2019’ zijn:

  • Slagerij John de Roode te Heemskerk
  • Slagerij worstmakerij Besteman te Beverwijk
  • Slagerij Gebroeders Hiel te Barendrecht
  • Gildeslagerij Hoogendoorn te Zuidland
  • Slagerij Gleis te Aalten
  • Gildeslager Blokhuis te Denekamp
  • Superslagerij Brouwers te Beek en Donk
  • Gildeslagerij Oomen te Gameren
  • Slagerij Lotgering te Bunnik
  • Slagerij Putman te Arnhem
  • Slagerij Kusters te Margraten
  • Verkoeijen Partyservice& Slagerij te Leunen
  • Gildeslager Grouwe te Zwartemeer
  • Kwaliteitsslagerij Dol te Langweer

En de genomineerden voor ‘Traiteur van het jaar 2019’ zijn:

  • Slagerij Veenboer te Assendelft
  • Van Leeuwen Vleesch te Overveen
  • Slagerij Mourik Krimpen a/d IJssel
  • Slagerij Gebroeders Hiel te Barendrecht
  • Gildeslager van Dijk te Brummen
  • Slagerij Rodenburg te Gorssel
  • Gildeslagerij Strijbos te Goirle
  • Versplein Augustinus te Tiel
  • Kwaliteitsslagerij Ariessen te Veenendaal
  • Slagerij Putman te Arnhem
  • Slagerij Pinckaers te Eijsden
  • Slagerij Wim Jacobs te Echt
  • Gildeslager Mekers te Heino
  • Gildeslager Kuipers te Zuidbroek

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Lekker en snel klaar: salades en wraps

Lekker en snel klaar: salades en wraps

Het is zomer, dus wil de consument niet lang in de keuken staan. Vandaar dat Jan Nederhoed dit keer een aantal gerechten heeft gemaakt, die snel klaar zijn en toch allerlei gezonde ingrediënten bevatten. Het zijn wraps, gevulde pitabroodjes en een heerlijke salade. Makkelijk voor de slager en voor de klanten.

Cordon bleu met kaasspreads

Cordon bleu met kaasspreads

Deze keer gaan we naast vlees ook met kaas aan de gang. De bekendste vleesvariant met kaas is natuurlijk de cordon bleu, een filetlapje gevuld met ham en kaas. Ik heb een mooi stuk varkensvlees hiervoor, maar het kan ook heel goed met kalfsvlees. Je kunt ook kleine ‘vinkjes’ van een laagje smeerbare kaasspread voorzien, of een rollade. Tekst...

Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Bens Verspromotie introduceert een nieuwe winkelformule voor slagers, Traiteurslager. De formule geeft ondersteuning bij promotie, presentatie en receptvariatie.