Jasper Kooijmans nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie

Jasper Kooijman_Brandt & Levie

Jasper Kooijmans is per 1 december aangesteld als de nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie worstmakers. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de positie van Brandt & Levie in Nederland en in het buitenland.

Jasper Kooijmans

Kooijmans heeft een lange staat van dienst in de food sector. De laatste jaren werkte hij als Head of Foodservice Nederland & België bij Arla. Daarvoor vervulde hij verschillende functies bij bedrijven als Kraft-Heinz en Jacobs Douwe Egberts.

Met de aanstelling van Kooijmans wil Brandt & Levie zorgen voor meer slagkracht bij het verwezenlijken van de missie van het bedrijf: mensen inspireren om beter vlees te eten.

Brandt & Levie

Samuel Levie, Jiri Brandt en Geert van Wersch zijn de worstenmakers van Brandt & Levie. Hun liefde voor worst begon in de keukens van de Amsterdamse horeca. Ze experimenteerden en trokken naar Italië om een goede droge worst te leren maken. Bij terugkomst in Nederland startten ze hun eigen worstmakerij. Voor hun worst gebruiken de mannen alleen vlees van varkens die een goed leven hebben gehad.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
De passie van Dario Cecchini

De passie van Dario Cecchini

De worstmakers van Brandt & Levie leerden het vak van de Italiaanse slager Dario Cecchine. Onlangs was hij in Nederland voor een lunch bij Brandt & Levie met zo'n vijftig slagers. Onder het genot van porchetta, één van Dario’s specialiteiten, spraken de slagers over de toekomst.

Aanmelden voor Arnhem Rookworststad

Aanmelden voor Arnhem Rookworststad

Slagers kunnen zich weer aanmelden voor Arnhem Rookworststad. Deze vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor slagers en worstenmakers. De uiteindelijke winnaar krijgt de 'bronzen rookworst'. Vorig jaar was dit Slagerij Jan de Rooij uit Berkel en Rodenrijs.

Brandt & Levie presenteren deels plantaardige knakworst

Brandt & Levie presenteren deels plantaardige knakworst

De worstmakers van Brandt & Levie brengen een deels plantaardige knakworst op de markt. Deze worst bestaat voor een derde uit biet en kikkererwt. De andere twee derde is vlees, afkomstig van een goed gehouden varken.