Slager opent Zuidhof's VERS

Slagerij Zuidhof in het Groningse Bedum heeft een groente-, fruit- en broodboetiek geopend: Zuidhof’s VERS. Met de nieuwe formule kunnen klanten van de ambachtelijke slager Zuidhof ook terecht voor ovenvers brood en banket van bakker Henk Post en groenten en fruit van het seizoen.

Bakker

Slagerij Zuidhof heeft voor de levering Het brood en banket wordt aan de ambachtelijk slager geleverd door bakker Henk Post uit Ten Boer.

Groenten, fruit en eieren

De slager heeft het assortiment daarnaast uitgebreid met groente en fruit van het seizoen en verse scharreleieren uit de regio.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Variëren met wokschotels

Variëren met wokschotels

Van meerdere collega’s hoor ik dat kant-en-klare maaltijden al zorgen voor meer dan de helft van hun omzet. De slagerij wordt steeds meer een maaltijdwinkel. De consument wil kwaliteit en gemak en dat kunnen wij, als ambachtelijke slagers, bieden. Voor dit nummer heb ik een wokschotel gemaakt: eenvoudig te maken, presenteert mooi, een hoge winstmarge...

Smokey shoarmaspies

Smokey shoarmaspies

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Smokey shoarmaspies.

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

Annemarie Heikoop (20) was van plan om met kinderen te gaan werken na haar opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW). Haar bijbaantje bij Keurslagerij Beverdam in Rijssen gooide die plannen om. Annemarie vond het werk in de slagerij zo leuk dat ze er haar fulltimebaan van maakte en sinds september volgt ze ook een opleiding bij SVO vakopleiding food.