Top 10 beste slagers volgens Telefoonboek.nl

Open Dag Boerderij van kwaliteitsslagerij De Schrans

Volgens onderzoek van de Universiteit van Wageningen eten we gemiddeld 39 kilo vlees per persoon per jaar. Dit kun je in de supermarkt halen, maar het lekkerste vlees koop je nog altijd bij de slager. Maar bij slager haal je het beste vlees? Telefoonboek.nl onderzocht welke slagers de beste beoordelingen krijgen en zette de top tien op een rijtje.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen mensen niet alleen terecht voor contactinformatie van bedrijven. Ook kunnen ze bedrijven beoordelen. Deze beoordeling bestaat uit een cijfer, ook wel rating genoemd, met eventueel een toelichting. De rating is een gemiddelde van het cijfer voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. In totaal zijn 1.137 ratings toegekend aan slagers, met een gemiddelde van een 7,4. Op basis van het aantal beoordelingen en verschillende ratings van consumenten is een gemiddelde opgesteld.

Slagerij Robert Zikking

Uit deze gegevens stelde Telefoonboek.nl een top tien van slagers op. Hierin staan de best beoordeelde slagers die minstens 40 beoordelingen ontvingen. De Amsterdamse slagerij Robert Zikking voert met een 9,8 de lijst aan. Elke klant beoordeelde de service en prijs-kwaliteitverhouding met een 10. Klanten vinden dat je voor normale prijzen hier zeer hoge kwaliteit vlees krijgt. Die kwaliteit uit zich in heerlijk vlees en goede kennis over het slagersvak door het personeel.

Het bedrijf vindt het belangrijk dat kwaliteit en garantie van producten voorop staat en maakt producten zelf op ambachtelijke wijze. Robbert Zikking: "Veel klanten komen bij onze slagerij voor onze ambachtelijke producten. Vooral de gerookte ossenworst en het pekelvlees zijn erg populair. Met onze ossenworst zijn we zelfs vier keer Nederlandse kampioen geworden."

De tweede plaats staat Slager Plus uit Rotterdam. Van alle slagerijen kreeg deze de meeste beoordelingen, namelijk 76. En allemaal positef. Service staat hier hoog in het vaandel, merken bezoekers op. De klant wordt naar wensen bediend en het personeel biedt uitstekende service. De derde plaats is voor Slagerij Öz Kasap, gevestigd in Spijkenisse. De slager biedt een compleet aanbod en voorziet in de behoeften van vele nationaliteiten. "Hij heeft heerlijke biefstuk en kippenpoten. Zelfs schapen- en geitenvlees, dit is ook heerlijk", aldus een klant.

De top 10

  • Slagerij Robert Zikking in Amsterdam: 40 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,8
  • Slager Plus in Rotterdam: 76 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,4
  • Slagerij Öz Kasap in Spijkenisse: 45 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,0
  • Ambachtelijke Slagerij Henk Oude Nijhuis in Borculo: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,8
  • Chateau Briand Hilversum B.V. in Hilversum: 47 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,6
  • Slagerij Wever in Losser: 53 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,5
  • Slagerij Bejo in Ter Apel: 58 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,4
  • De Witte Prijzenslager in Katwijk (Zuid-Holland): 52 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,3
  • Gildeslager Van den Berg V.O.F. in Elst (Utrecht): 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,2
  • Slagerij Amine in Amersfoort: 43 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,1
Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
ZOUT versus ZOUT

ZOUT versus ZOUT

Mineraal zout is waarschijnlijk de meest toegepaste hulpstof in de slagerij en de vlees(waren)industrie. Ons traditionele keukenzout heeft verschillende namen; de chemische naam is natriumchloride (NaCl), maar het kent ook andere namen die iets zeggen over de herkomst zoals zeezout, mijnzout of steenzout. Maar ook bestaat er kleurzout (colorozo). Door...

Liefde voor vlees

Liefde voor vlees

In de horeca ontstond Jochen Diekerhofs culinaire liefde voor vlees. “Ik kon in mijn kookschool in Laren nog steeds niet de energie kwijt die ik aan vlees wil geven”, aldus de ondernemer. Daarom begon hij eerst een scharrelslagerij en is nu samen met zijn compagnon Kees Zagt eigenaar van een vleesgroothandel. Slagerij Omdat Diekerhof in...

Praktijkopleiders bepalen succes student

Praktijkopleiders bepalen succes student

Het opleiden van slagerijmedewerkers doen wij als SVO vakopleiding food niet alleen. De praktijkopleider in de slagerij heeft een minstens zo’n belangrijke rol. Hij of zij ziet de medewerker dagelijks en is elke dag bezig met lesgeven. Een praktijkopleider is dan ook bepalend voor het succes van een slagerijstudent. Op zoek naar een rolmodel De...