Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

Voets Specialiteiten_Voorjaarsbeurs

Op zondag 17 en maandag 18 maart 2019 organiseert Voets Specialiteiten haar twee jaarlijkse Voorjaarsbeurs. Foodondernemers, zoals bakkers en slagers, kunnen in de honderd jaar oude Koekbouw aan de CHV Noordkade in Veghel terecht voor inspiratie.

Voets Specialiteiten is een leverancier van delicatessen voor kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. Op de beurs presenteren de leveranciers van het bedrijf hun delicatessen en nieuwste aanwinsten. Er zijn ruim negentig stands met food en foodgerelateerde producten, zoals biologische producten, originele recepten, verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen.

"Het is alweer de zevende keer dat we onze tweejaarlijkse voorjaarsbeurs organiseren en de derde keer op de Noordkade", vertelt eigenaar Bram Voets. "Twee jaar geleden deden we het nog samen met een aantal partners, deze editie nemen we zelf de volledige organisatie voor onze rekening. Onze ervaring is dat foodondernemers niet alleen naar onze beurs komen voor de producten. Ook het kennismaken met producenten en het netwerken met andere foodprofessionals staat centraal". Voets verwacht dit jaar het bezoekersaantal van 1500 bezoekers uit 2017 te overtreffen.

De toegang tot de beurs is gratis. Meer informatie over deze beurs en de tickets vind je op www.voorjaarsbeurs.eu. Hier vind je ook meer informatie over de openingstijden en de historische locatie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Terwijl ik dit schrijf sneeuwt het! Dikke vlokken kleuren de aarde wit en toveren een prachtig landschap. “Time flies when you’re having fun”, zeggen de Engelsen en dat is waar! De tijd vliegt; het is alweer eind januari 2019. Ik weet niet hoe u er over denkt maar het komt op mij over dat iedereen positief gestemd is over de kansen...

Op zoek naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Op zoek naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Ieder jaar gaat Brabant op zoek naar het lekkerste Brabantse Worstenbroodje. De editie van 2019 is inmiddels gestart en de voorronde bij professionele bakkers en slagers zit er al op. 27 maart wordt bekend welke professional, thuisbakker, VMBO-leerling en MBO-student het lekkerste Brabantse Worstenbroodje bakt. De afgelopen maanden kregen de deelnemende...

VIP 2019 viert jubileum met meer inspiratie en kennis

VIP 2019 viert jubileum met meer inspiratie en kennis

De vijfde editie van het Vers Inspiratie Platform vindt op 1 en 2 april plaats in Expo Houten. Dit jubileum heeft een grotere opzet en zet in op nog meer inspiratie en kennis. Op beide dagen zijn er diverse workshops gericht op ondernemers, medewerkers en studenten binnen de foodbranche. VIP 2019 benut dit jaar alle drie de hallen van Expo Houten....