Kiptaco met kipgehakt

7 september 2023 Epos Epos

Epos inspireert de vleesspecialist met bijzondere recepten zoals dit recept voor een kiptaco met kipgehakt.

Ingrediënten:

  • 50 gr Epos gehaktmix tortilla (1000701)
  • Epos Native guacamole (1004872)
  • Epos currysaus mango (1005008)
  • 1000 gr kipgehakt
  • taco schelpen
  • tomaat
  • rode ui
  • mais
  • geraspte kaas
  • koriander

Bereiding:

Meng het kipgehakt met Epos gehaktmix tortilla en rul dit in de pan. Laat afkoelen en meng met Epos currysaus mango. Snijd tomaat en rode ui in blokjes. Meng het gehakt met tomaat, ui en mais en vul hier de tacoschelpen mee. Garneer de taco met wat koriander, ui, geraspte kaas en een schep Epos Native guacamole.

Advies consument:

Verwarm de kiptaco 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Klik hier voor meer recepten van Epos.

Epos logo klein

Altijd op de hoogte blijven?