Recepten

Uit dit dossier
Ibizaburgers en voorjaarskippetjes

Ibizaburgers en voorjaarskippetjes

Voor de barbecue-editie van Vleesmagazine maakte meesterslager Hans de Goeij een pittige Ibizaburger en een gevuld voorjaarskippetje. Beide gerechten kunnen ook in de oven worden bereid.

Hybride - Combineren kan je leren

Hybride - Combineren kan je leren

De meeste consumenten die minder vlees gaan eten zien twee mogelijkheden: vaker het vleescomponent volledig weglaten óf het vleesproduct vervangen door een vegetarisch alternatief. Wat ook kan, maar nog niet veel gebeurt, is kiezen voor een hybride vleesproduct.

Recept van Epos: chicken wok met bruschetta-marinade

Recept van Epos: chicken wok met bruschetta-marinade

Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteitskip. Voor extra inspiratie delen vier leveranciers van smaakmakers hun favoriete kiprecepten. Vandaag het derde recept van Epos.

Oosters varkensrolletje

Oosters varkensrolletje

Epos brengt verre landen naar uw slagerij met de oosterse Inspiratiebox en met trendy saladeproducten van Bieze Deli. Hiervoor hebben ze een aantal heerlijke nieuwe recepturen ontwikkeld zoals dit recept voor een Oosters varkensrolletje.

Chicken Style Poké Bowl

Chicken Style Poké Bowl

Epos brengt verre landen naar uw slagerij met de oosterse Inspiratiebox en met trendy saladeproducten van Bieze Deli. Hiervoor hebben ze een aantal heerlijke nieuwe recepturen ontwikkeld zoals dit recept voor een Chicken Style Poké Bowl.