Recepten

Uit dit dossier
Gedroogde varkenshaas

Gedroogde varkenshaas

Met de feestdagen in zicht gaan we deze keer aan de slag met wat luxere vleesdelen. Bij horecaslager Van Hees kwam ik een leuk recept tegen met een gepekeld en gedroogd varkenshaasje. Een eenvoudig recept, voor iedereen goed te maken en met diverse (vlees)variatiemogelijkheden.

Stamppot Stoof

Stamppot Stoof

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Stamppot Stoof.

Coq au vin

Coq au vin

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor coq au vin.

Lekker en snel klaar: salades en wraps

Lekker en snel klaar: salades en wraps

Het is zomer, dus wil de consument niet lang in de keuken staan. Vandaar dat Jan Nederhoed dit keer een aantal gerechten heeft gemaakt, die snel klaar zijn en toch allerlei gezonde ingrediënten bevatten. Het zijn wraps, gevulde pitabroodjes en een heerlijke salade. Makkelijk voor de slager en voor de klanten.

Cordon bleu met kaasspreads

Cordon bleu met kaasspreads

Deze keer gaan we naast vlees ook met kaas aan de gang. De bekendste vleesvariant met kaas is natuurlijk de cordon bleu, een filetlapje gevuld met ham en kaas. Ik heb een mooi stuk varkensvlees hiervoor, maar het kan ook heel goed met kalfsvlees. Je kunt ook kleine ‘vinkjes’ van een laagje smeerbare kaasspread voorzien, of een rollade. Tekst...