Recepten

Uit dit dossier
Variëren met wokschotels

Variëren met wokschotels

Van meerdere collega’s hoor ik dat kant-en-klare maaltijden al zorgen voor meer dan de helft van hun omzet. De slagerij wordt steeds meer een maaltijdwinkel. De consument wil kwaliteit en gemak en dat kunnen wij, als ambachtelijke slagers, bieden. Voor dit nummer heb ik een wokschotel gemaakt: eenvoudig te maken, presenteert mooi, een hoge winstmarge...

Boeuf bourguignonne

Boeuf bourguignonne

Degens inspireert de slager met lekkere en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor Boeuf bourguignonne.

‘Zo kunt u de komende feestdagen eenvoudig wild verkopen’

‘Zo kunt u de komende feestdagen eenvoudig wild verkopen’

Neven Food, een bedrijf dat onder dezelfde paraplu valt als de firma Epos, komt op de markt met een leuk en makkelijk wildproduct: kant en klare konijnenbouten. Voor collega’s die toch eens aan de slag willen gaan met wild is dit een uitgelezen kans om dat op te pakken.

Huisgemaakte kiprollade

Huisgemaakte kiprollade

Degens inspireert de slager met lekkere en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor huisgemaakte kiprollade.

Konijn in Portosaus Bosvruchten

Konijn in Portosaus Bosvruchten

Degens inspireert de slager met lekkere en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor Konijn in Portosaus Bosvruchten.