Recepten

Uit dit dossier
Quiche

Quiche

Maaltijden vormen een niet meer weg te denken onderdeel in het assortiment van de slager. Bij sommige collega’s bestaat de helft van de omzet zelfs uit maaltijden. Daarom wil ik deze keer aandacht besteden aan een aantrekkelijke maaltijd: de quiche.

Smakelijke ­vegaburgers

Smakelijke ­vegaburgers

Samen met Henry Zomer van de firma Degens ben ik in de wereld van de flexitariër gedoken. De flexitariër maakt onderdeel uit van de steeds groter wordende groep Nederlanders die wel vlees eet, maar niet meer vanzelfsprekend elke dag.

Salades voor bij de barbecue

Salades voor bij de barbecue

Ondanks de coronacrisis is het barbecueseizoen weer van start gegaan. In het kader van ´minder vlees´ en gezonder eten wil ik deze keer aandacht besteden aan de salades bij de barbecue.

Scharrelsalade

Scharrelsalade

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor scharrelsalade.

Boterhamworst - Minder lastig dan u denkt

Boterhamworst - Minder lastig dan u denkt

Veel slagers zijn huiverig voor het maken van boterhamworst. Het lijkt misschien een lastige worstsoort, maar de collega’s die verse worst en grillworst maken, kunnen ook boterhamworst maken.