Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten

Multivac_Summit_Banner_600x450_v1-2

De focus van de tweede ronde van de MULTIVAC Summit 2021 ligt vooral op het efficiënt verwerken en verpakken van eiwitproducten. 

De Centrifuge Feeder voor het automatisch laden van worsten wordt gedemonstreerd. Deze feeder zorgt ervoor dat rechte of zelfs licht gebogen worsten optimaal worden uitgelijnd, zodat ze gemakkelijk door een robot kunnen worden opgepakt en in de verpakkingscaviteiten geplaatst.

Met een volautomatische lijn voor het in plakjes snijden en verpakken van verwerkte kaas demonstreert MULTIVAC haar expertise in automatisering. De krachtige S 1600 slicer, die met zijn innovatieve slicing technologie en hoge precisie de norm op de markt zet, is slechts een van de zeer efficiënte componenten van de lijn.

Als complete verpakkingsexpert biedt MULTIVAC in deze Summit ook informatie over innovatieve oplossingen voor betrouwbaar etiketteren en markeren, evenals etiket- en drukinspectie van de verpakkingen. De focus ligt op dwarsbaanetikettering en directe folie bedrukking.

Alle aspecten van de huidige ontwikkelingen en toekomstige trends komen aan bod. Maar ook de toepassing van digitale oplossingen is een onderwerp in deze summit. Kortom dit wil je niet missen.

Geef je nu op!