Krokante kippendijen

7 september 2023 Epos

Epos inspireert de vleesspecialist met verrassende recepten zoals dit recept voor krokante kippendijen.

Ingrediënten:

  • 70 gr Epos marinade five spices (1004794)
  • Epos krokant chips (1003136)
  • Epos smoorsaus peppaco (1001695)
  • 1000 gr kippendijen
  • sesamzaad, peterselie (garnering)

Bereiding:

Snijd de kippendijen in blokjes en marineer ze met Epos marinade five spices. Verkruimel de Epos krokante chips en druk de gemarineerde kip stevig in de chips. Gaar de stukjes kippendij 20 minuten in de oven op 1800 C. Garneer de kipstukjes af met sesamzaad en peterselie. Serveer de krokante kippendij met Epos smoorsaus peppaco om lekker te dippen.

Advies consument:

Verwarm de krokante kippendijen 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Klik hier voor meer recepten van Epos.

Epos logo klein

Altijd op de hoogte blijven?