Rund

Uit dit dossier
1788 rundvlees krijgt geverifieerde Black Angus erkenning

1788 rundvlees krijgt geverifieerde Black Angus erkenning

Het Australische rundvlees 1788 krijgt vanaf juni 2018 de geverifieerde Black Angus beef certificering van de Angus Society of Australia. 1788 is een merk van Jan Zandbergen. Het assortiment bestaat uit Australisch graangevoerd rundvlees.

Vion introduceert samen met Jord Althuizen BBQ Star

Vion introduceert samen met Jord Althuizen BBQ Star

Vion introduceert een nieuw assortiment vlees voor op de barbecue, BBQ Start. Jord Althuizen, bekend van Smokey Goodness, ontwikkelde de bijpassende kruidenrubs.

Promotie Belgisch rundvlees

Promotie Belgisch rundvlees

De drie Belgische horeca-federaties, de landbouworganisaties en een sectororganisatie gaan Belgisch rundvlees, zoals Witblauw, Bleue de Chimay, het Rood ras, Limousin en Charolais, promoten bij de consument. Hiervoor tekenden zij 19 april een charter. Dat meldt het Laatste Nieuws. Minister van Landbouw, Denis Ducarme (MR), coördineert...

Diviande lanceert Easy Cooking lijn

Diviande lanceert Easy Cooking lijn

Diviande breidt het diepvriesassortiment van Passion for Meat uit met een 'Easy cooking'-lijn. Passion for Meat bestaat uit met name voor de retail hoogwaardig kwaliteitsvlees, per portie vacuüm verpakt en professioneel ingevroren. De nieuwe lijn ligt hier budgettair net onder. Het assortiment Bij de ‘Easy Cooking’ lijn speelt...

Vion presenteert nieuw assortiment diepvriesproducten

Vion presenteert nieuw assortiment diepvriesproducten

Vion brengt met het label Cool Cuts een nieuw assortiment diepvriesproducten op de markt. Het assortiment bestaat uit gerijpt rundvlees van het premiummerk Goldbeef en is afgestemd op de horeca en andere grootverbruikers, en op de detailhandel.  Premium Beef Het vlees is afkomstig van het Simmentaler rund en het ras Holstein Friesian. “Vion...