Keurslager Gooskens sluit de deuren

17 juli 2020

Keurslager Gooskens in Hoogeloon gaat sluiten. Op zaterdag 25 juli is de winkel voor de laatste keer geopend. De webshop blijft nog wel in de lucht. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Connie en Mari Gooskens zijn de eigenaren van Slagerij Gooskens. Het echtpaar startte in 1983 met een winkel in Helmond en in 1987 namen zij de winkel in Hoogeloon over. Na 38 jaar vindt het echtpaar het mooi geweest. "Een slagerij runnen is geen beroep, maar een manier van leven', zegt Connie in het Eindhovens Dagblad.

Het echtpaar stopt nog niet helemaal met de slagerij. Klanten kunnen nog steeds vier dagen per week verse producten bestellen via de webshop. Dit betekent minder werken voor Connie en Mari, die tijdens het steeds langer wordende barbecueseizoen vaak meer dan zes lange dagen in touw was. Met de webshop willen ze hun werk langzaam afbouwen. 

Verschillende klanten reageren op Facebook dat ze blij zijn dat ze online nog kunnen bestellen. Een van hen schrijft: "Het was altijd top bij jullie! Fijn dat we via de webshop nog kunnen bestellen! Heel veel geluk samen, met wat meer vrije tijd!"

Bron: Eindhovens Dagblad

Altijd op de hoogte blijven?