KNS organiseert webinar over bedrijfsopvolging

Slager_unsplash

Foto: Unsplash

Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers organiseert op woensdag 16 februari een online webinar over het thema Bedrijfsopvolging. De avond concentreert zich op de juridische aspecten rondom dit thema.

“Er komt een dag dat je besluit om de slagerij te verkopen of om de deuren te sluiten”, schrijft KNS op de website. “Bij een overgang of staking van jouw bedrijf komt veel kijken. Het advies is dan ook om tijdig te starten met de voorbereidingen. Denk hierbij aan emotionele, bedrijfseconomische, fiscale maar zeker ook juridische gevolgen. Onze jurist Petra Westerhout gaat hierover deze avond in gesprek met bedrijfsadviseur Maikel Nicolai.”

Tijdens het webinar beantwoordt Westerhout de meest gestelde vragen rondom bedrijfsopvolging. Ook geeft ze tips en advies aan slagers.

Slagers kunnen zich voor dit webinar inschrijven via de website van KNS.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Variëren met wokschotels

Variëren met wokschotels

Van meerdere collega’s hoor ik dat kant-en-klare maaltijden al zorgen voor meer dan de helft van hun omzet. De slagerij wordt steeds meer een maaltijdwinkel. De consument wil kwaliteit en gemak en dat kunnen wij, als ambachtelijke slagers, bieden. Voor dit nummer heb ik een wokschotel gemaakt: eenvoudig te maken, presenteert mooi, een hoge winstmarge...

Smokey shoarmaspies

Smokey shoarmaspies

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Smokey shoarmaspies.

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

Annemarie Heikoop (20) was van plan om met kinderen te gaan werken na haar opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW). Haar bijbaantje bij Keurslagerij Beverdam in Rijssen gooide die plannen om. Annemarie vond het werk in de slagerij zo leuk dat ze er haar fulltimebaan van maakte en sinds september volgt ze ook een opleiding bij SVO vakopleiding food.