Provinciewinnaars Leukste Slagerij van Nederland

Leukste Slagerij verkiezing_logo

De provinciewinnaars van de wedstrijd de Leukste Slagerij van Nederland zijn bekend. De twaalf slagerijen gaan op 5 november tijdens de Slavakto de strijd met elkaar aan in live battles. Binnenkort ontvangen zij de definitieve opdrachten die ze uit moeten voeren.

Leukste slagerij van Nederland

De vakwedstrijd Leukste Slagerij van Nederland wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. De afgelopen weken konden klanten online op hun favoriete slagerij stemmen. Ruim 35.000 klanten deden dit. Naast het uitbrengen van hun stem gaven klanten ook rapportcijfers voor een aantal criteria zoals prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en assortiment. Op basis van deze stemronde werden de twaalf provinciewinnaars bepaald. Dit gebeurde op basis van een gewogen gemiddelde waarbij zowel het aantal stemmen als het gemiddelde rapportcijfer voor 50 procent meetelt.

Provinciewinnaars

De provinciewinnaars zijn:

Provincie Groningen: Specialiteiten Slagerij J.Hemmen – Onstwedde
Provincie Friesland: Kwaliteitsslagerij de Schrans – Leeuwarden
Provincie Drenthe: Manfred Stiekema, keurslager – Borger Provincie Overijssel – Slagerij Jager – Kloosterhaar
Provincie Flevoland: Slagerij C. Verhoef v.o.f. – Almere
Provincie Gelderland: Vleeschhouwerij Zetten – Zetten
Provincie Utrecht: De Ambachtelijke dorpsslagerij – Amersfoort
Provincie Noord-Holland: Slagerij Jeroen de vries – Alkmaar
Provincie Zuid-Holland: Slagerij van Zuidland – Dirksland
Provincie Zeeland: Keurslagerij Cees Mol – Goes
Provincie Noord-Brabant: Slagerij Wisse – Huijbergen
Provincie Limburg: Natuurslagerij Schreinemachers – Venlo

Het team

Met deze nieuwe verkiezing wil de Stichting Slavakto zich nog meer richten op het team van de slagerij. De verkiezing ‘Leukste Slagerij 2018’ staat volledig in het teken van de slagerij in het algemeen, (sfeer, tevreden klanten, vakmanschap), het team van medewerkers en een teamoverwinning.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
De 'vleesweters' van Slagerij Van der Meer uit Castricum

De 'vleesweters' van Slagerij Van der Meer uit Castricum

De vleesweters noemen ze zichzelf. Bij Slagerij Van der Meer uit Castricum staan puur vlees en ambacht centraal. Met workshops en het actief aanbieden van vergeten vlees etaleert eigenaar Joost van der Meer zijn vakkennis. “We willen laten zien dat we echte slagers zijn.”

Het nieuwe normaal

Het nieuwe normaal

Wat is er enorm veel veranderd sinds mijn laatste column. Schreef ik afgelopen editie nog over het plezier dat we hebben in ons vak, komt daar ineens een coronacrisis overheen. Onze minister-president zegt: “bleib zu Hause, restez à la maison, blijf thuis.” Hij heeft er ook nog een leuke kreet bij bedacht: “de intelligente lockdown.”

Coronacrisis leidt tot extra service

Coronacrisis leidt tot extra service

De consumentenbehoefte verandert razendsnel, als gevolg van het coronavirus. Slagers merken dat uiteraard ook en spelen hier massaal op in door bestel- en bezorgmogelijkheden te bieden.