Provinciewinnaars Leukste Slagerij van Nederland

Leukste Slagerij verkiezing_logo

De provinciewinnaars van de wedstrijd de Leukste Slagerij van Nederland zijn bekend. De twaalf slagerijen gaan op 5 november tijdens de Slavakto de strijd met elkaar aan in live battles. Binnenkort ontvangen zij de definitieve opdrachten die ze uit moeten voeren.

Leukste slagerij van Nederland

De vakwedstrijd Leukste Slagerij van Nederland wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. De afgelopen weken konden klanten online op hun favoriete slagerij stemmen. Ruim 35.000 klanten deden dit. Naast het uitbrengen van hun stem gaven klanten ook rapportcijfers voor een aantal criteria zoals prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en assortiment. Op basis van deze stemronde werden de twaalf provinciewinnaars bepaald. Dit gebeurde op basis van een gewogen gemiddelde waarbij zowel het aantal stemmen als het gemiddelde rapportcijfer voor 50 procent meetelt.

Provinciewinnaars

De provinciewinnaars zijn:

Provincie Groningen: Specialiteiten Slagerij J.Hemmen – Onstwedde
Provincie Friesland: Kwaliteitsslagerij de Schrans – Leeuwarden
Provincie Drenthe: Manfred Stiekema, keurslager – Borger Provincie Overijssel – Slagerij Jager – Kloosterhaar
Provincie Flevoland: Slagerij C. Verhoef v.o.f. – Almere
Provincie Gelderland: Vleeschhouwerij Zetten – Zetten
Provincie Utrecht: De Ambachtelijke dorpsslagerij – Amersfoort
Provincie Noord-Holland: Slagerij Jeroen de vries – Alkmaar
Provincie Zuid-Holland: Slagerij van Zuidland – Dirksland
Provincie Zeeland: Keurslagerij Cees Mol – Goes
Provincie Noord-Brabant: Slagerij Wisse – Huijbergen
Provincie Limburg: Natuurslagerij Schreinemachers – Venlo

Het team

Met deze nieuwe verkiezing wil de Stichting Slavakto zich nog meer richten op het team van de slagerij. De verkiezing ‘Leukste Slagerij 2018’ staat volledig in het teken van de slagerij in het algemeen, (sfeer, tevreden klanten, vakmanschap), het team van medewerkers en een teamoverwinning.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
De VAS is voorbij

De VAS is voorbij

De VAS is weer achter de rug. Als je het mij vraagt, een goede beurs, met prima vakwedstrijden en uitstekende winnaars. Een leuke beurs ook, die ondanks de locatie, toch Amsterdamse gezelligheid kende.

De winkel van Topslager Rudolf Alblas

De winkel van Topslager Rudolf Alblas

Hier een impressie van de winkel van Topslager Rudolf Alblas uit Zoetermeer. In Vlees+ 7-2019 verschijnt een uitgebreide reportage van deze slagerij. Dit nummer verschijnt 29 november. Nieuwsgierig geworden? Sluit dan nu een abonnement af!

Slagerij Van Kraaij Leukste Slagerij van Nederland

Slagerij Van Kraaij Leukste Slagerij van Nederland

Op de VAS-beurs in Nieuwegein streden tien slagers uit Nederland in finale battles om de titel Leukste Slagerij van Nederland. Slagerij van Kraai uit Schaik was uit eindelijk de beste en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.