Recepten
Meesterlijke BBQ-tapas: Spaanse balletjes

Meesterlijke BBQ-tapas: Spaanse balletjes

Epos inspireert de slager deze zomer met verrassende recepten, zoals Meesterlijke BBQ-tapas: Spaanse balletjes. Samenstelling 1000 g half-om-half gehakt 100 ml water 400 g Bistrosaus Tomaten Salsa (08453P) 50 g Merquezegekruid (01586K) 35 g Spaanse Toppingsaus (08165K) 100 g cherrytomaatjes 100 g sjalotten 100 g aardappelblokjes (voorgegaard) verse...

Recept: MasterSpies Tropische Kip

Recept: MasterSpies Tropische Kip

Epos inspireert de slager deze zomer met verrassende recepten, van bijvoorbeeld de MasterSpies Tropische Kip. Samenstelling 1000 gr kipfilet 400 gr ananasblokjes 500 gr gerookte kipfilet 80 gr Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) spiezen Bereiding Snijd de kipfilet in blokjes en de gerookte kipfilet in mooie plakjes van circa 2 mm. Laat de...

Recept: Varkensgebraad met sinaasappel en salie

Recept: Varkensgebraad met sinaasappel en salie

Recept van Degens Ingrediënten: Varkensfilet of mignonette 20 gr/kg Rolladekruiden met zout 7030268 Sinaasappel Verse salie Ontbijtspek Bereidingswijze: Snijd de filet aan de zijkant in en kruid deze met de rolladekruiden nu aan beide zijden boven. 4 cm vanaf het midden schuin insnijden. Leg hierin het ontbijtspek en de salie laat de blaadjes er...

Recept: Bourgondische koolraapstamppot

Recept: Bourgondische koolraapstamppot

Recept van Degens Ingrediënten: 750 gram aardappelen 1 koolraap (circa 700 gram) 30 gram Degens stamppotmix 7035036 verse bieslook 250 gram kastanjechampignons 2 eetlepels boter 1 bekertje Bulgaarse yoghurt, (125 ml) 100 gram geraspte boeren Leidse kaas. Bereidingswijze: 1. Schil de aardappels en koolraap en snijd ze in stukken. Kook ze met weinig...

Recept: Winter roerbakschotel

Recept: Winter roerbakschotel

Recept van Degens Ingrediënten: 1kg Rundvlees reepjes of flintervlees 50gr/kg Degens Dry Glaze Beef 7039965 400 gram Spruiten Diepvries 200 gram Champignon Roerbak groenten 200 gram Peulen Bereidingswijze Marineer de runder reepjes met de Degens Dry Glaze Beef Voeg de champignon roerbakgroenten, peulen en de spruiten toe en schep deze erdoor.  ...

Recept: Filet Garni

Recept: Filet Garni

Recept van Degens Benodigdheden: Tartaarvlees Filet 350 gr /kg Degens Preparesaus Garni 7021466 Bereiding: 1. Gebruik goed doorgekoeld tartaarvlees en laat deze minimaal 2x3 mm malen. 2. Houd de temperatuur tot 4 c°en voeg de filetsaus toe en meng deze in de menger. 3. Verdeel het over mooie schaaltjes of cups, leuk af te ganeren met fijn gesnipperde...

Filter op recepten
Vlees+ 5 | september 2019
Vlees+ 5 | september 2019

In dit nummer onder andere: Chef Nel Schellekens, Slager Dennis van de Ven, Ben the Spiceman, Biodynamische boerderij Natuurlijk Genoegen en De Koning Vlees.

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Vleesdag bij LeJean

28 oktober 2019

Lees meer

Gulfood Manufacturing

29 oktober 2019 - 31 oktober 2019

Lees meer

VAS 2019

4 november 2019 - 5 november 2019

Lees meer