Edities
Vleesmagazine 3 | mei 2021

Vleesmagazine 3 | mei 2021

Het eerste gecombineerde nummer van Vleesmagazine en Vlees+ verschijnt 14 mei. Het thema is BBQ. Abonnees ontvangen het magazine en kunnen alle artikelen ook hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

Vlees+ 2 | april 2021

Vlees+ 2 | april 2021

De thema's van dit nummer van Vlees+ zijn industrie en vega. Met onder andere Conferentie voor betere vleesvervangers, slagerij Diepeveen en Favoriete slager van sterrenkok Ron Blaauw.

Vlees+ 1 | editie februari 2021

Vlees+ 1 | editie februari 2021

De thema's van dit nummer van Vlees+ zijn maaltijden en kip.

Vlees + 8 | november 2020

Vlees + 8 | november 2020

Het thema van dit nummer van Vlees+ is trends. Met onder andere De trends van 2021, Slagerij Dick Reus en Wagyu uit de polder.

Vlees + 7 | oktober 2020

Vlees + 7 | oktober 2020

Het thema van dit nummer van Vlees+ is feestdagen. Met onder andere Fitter door vleesdieet, Culinaire Slagerij Walter Brouwer, De waterbuffels van De Stoerderij en Makkelijke feestdagen.

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Vlees + 6 | september 2020

Vlees + 6 | september 2020

Het thema van dit nummer van Vlees+ is interieur. Met onder andere: Consument wil verantwoord vlees, De Vleeschhouwerij in Zetten, Slagerij Van der Hout, Kansen door corona, De visie van Chateau Viande en Digitalisering in het mkb.

Vlees + 4/5 | juli/augustus 2020

Vlees + 4/5 | juli/augustus 2020

Vanwege het samenvoegen van de twee nummers heeft deze editie twee thema's, namelijk maaltijden en apparatuur. In dit nummer leest u onder andere een interview met retaildeskundige Paul Moers, een reportage bij Slagerij Beerens en leest u alles over de kloostervarkens van Abdij Lilbosch.

Vlees+ 3 | mei 2020

Vlees+ 3 | mei 2020

In deze editie Veiligheid door pH-meting Technologische informatie. Creativiteit als wapen tegen coronacrisis Ondernemers gaan de strijd aan. Supermarktsector staat op z’n kop Wat zijn de ontwikkelingen bij de concurrent? Slagerij Van der Meer Echte slagers. Veehouderij KipsterEen andere kijk op ons voedselsysteem. Hoger in Google met linkbuilding...

Vlees+ 2 | april 2020

Vlees+ 2 | april 2020

In deze editie Interview Peter KlosseOver smaak valt wél te twisten. Slagers en vegetarische producten“Dit is geen trend.” Veehouderij Hoogerbrugge NatuurlijkPuur natuur uit de Rotterdamse polder. TomasuKeizerlijke sojasaus van Hollandse bodem. Epos inspireert vakmensenZo blijft Poeliersbedrijf De Markthal groeien. In memoriam Petra...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine 2 | april 2022
Vleesmagazine 2 | april 2022

Het thema van Vleesmagazine 2 is BBQ. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees verder
Verpakkingsspecial 2021
Verpakkingsspecial 2021

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Agenda

Keuring Spareribs Trophy

9 maart 2022

Lees meer

PLMA World of Private Label 2022

31 mei 2022 - 1 juni 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food juni 2022

22 juni 2022

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea