De meest gelezen artikelen van juli, augustus en september

30 december 2020 Kyle Mackie via Unsplash
Foto: Unsplash

In aanloop naar 2021 kijken we terug op het afgelopen jaar. Welke artikelen werden het meest gelezen op onze website? Wat lazen de bezoekers van onze website het derde kwartaal van 2020? De top 5 van juli, augustus en september.

1. Marel Boxmeer zet jubilarissen in het zonnetje

Augustus 2020 vierden acht medewerkers van Marel Boxmeer hun 40-jarig werkjubileum. Daarnaast waren er vier medewerkers die al 50 jaar in dienst zijn bij Marel, dat toen onder de naam Stork PMT bekend stond. Ondanks corona vond Marel Boxmeer een manier om dit te vieren.

2. ‘De webwinkel was een gat in de markt’

"Een supermarkt kijkt eerst naar de prijs, wij naar het product", vertelde Peter Paul te Pas van slagerij Spoelder in juli. "Daarom komen de klanten. Door kwaliteit blijven wij ons onderscheiden. Niet alleen onze Nederlandse, maar ook onze buitenlandse vleeswaren zijn top en traceerbaar."

3. ‘Ik verkoop nu 2,5 keer zoveel kip’

In juli 2020 startte de Europese campagne ‘Onze kip! Kip van hoge kwaliteit met Europese garanties'. Daarom blikten we in augstus we terug op de VAS-beurs 2019 waar het goede verhaal van kip en gevogelte te zien en te proeven was. Dit bericht van de rondvraag 'Kip met een verhaal' met Veldhoven Kipproducten en Slagerij van Tol haalde de top 5.

4. Maaltijdservice Slagerij Beerens

Bij Slagerij Beerens draait het niet alléén om de verkoop van vlees. De Eindhovense slagerij en traiteur verkoopt zo’n duizend kant-en-klaarmaaltijden per week. Door de coronacrisis loopt de bezorgservice beter dan ooit. Eigenaar Theo Beerens vertelde in juli het verhaal achter het succes.

5. Overname Bon Vivant door Henk en Bart Schellekens

Sinds 1987 verzorgt de coöperatie Bon Vivant de in‐ en verkoop van scharrel‐ en biologisch vlees in Nederland. In juli werd bekend gemaakt dat de coöperatie gaat nu verder gaat onder leiding van Henk en Bart Schellekens.

Altijd op de hoogte blijven?